Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Zwart nachtkastje met legplank, dressoir en TV-meubel en licht eiken dressoir, nachtkastje en TV-meubel

In de spotlight: De EGELEV collectie

Klassiek, elegant, met een Scandinavische uitstraling. Al deze woorden passen bij onze populaire collectie EGELEV. De serie bestaat uit een dressoir, een TV-meubel en een nachtkastje verkrijgbaar in zwart of licht eiken, en een salontafel en bureau alleen verkrijgbaar in eiken.

Zowel de eiken als zwarte varianten zijn gemaakt van MDF en eiken fineer, maar belangrijk voor de EGELEV collectie is het lichtontwerp met touw tussen het (tafel)blad en het schap aan de onderkant. Dit zorgt voor een elegante expressie.

Desk with shelf

 

De artikelen van de EGELEV collectie die wij lang genoeg in ons assortiment hebben om beoordelingen van onze klanten te ontvangen, hebben allemaal een beoordeling van 4 sterren of meer*. In deze blog lees je meer over waarom de collectie zo goed bevalt.

Een natuurlijke eye-catcher

Living room with a light oak sideboard with a vase on top and books and storage boxes on the shelves


Het licht eiken dressoir met 2 schappen is ideaal voor het uitstallen van de meest decoratieve items in je woonkamer. Het is slechts 44 cm diep dus waarom gebruik je het niet voor manden met handschoenen of sjaals in de gang? Het dressoir EGELEV is zeker een mooie toevoeging zijn aan elke kamer. Wij zijn het eens met deze Noorse klant, die een 5-sterrenbeoordeling heeft achtergelaten op JYSK.no.

"Heel mooi dressoir dat een natuurlijke eye-catcher in de kamer wordt."

Stijlvol, goed en makkelijk te monteren

Living room with black TV bench, sofa, coffee table and armchair

Het TV-meubel EGELEV heeft een praktisch schap voor afstandsbedieningen of handleidingen, zodat je de woonkamer netjes kunt houden. De zwarte variant past bijzonder goed bij technische apparatuur die ook zwart is. Een van onze Zweedse klanten laat een beoordeling van 5 sterren en deze woorden achter:

"Stijlvol, goed en makkelijk te monteren. Heel goed TV-meubel, houdt de tv op zijn plaats."

Geeft het interieur charme

Bedside table with shelf in a bedroom

Het nachtkastje EGELEV is klein en elegant, en perfect voor kleine slaapkamers met maar weinig ruimte aan elke kant van het bed. De uitstraling is zo klassiek dat je het nachtkastje ook kunt gebruiken als bijzettafeltje in een hoek van de kamer. Het ziet er prachtig uit met een boeket in een mooie vaas.

Een van onze Poolse klanten schreef de volgende woorden en liet een 5-sterrenbeoordeling achter:

"Mooi, goed gemaakt, geeft charme aan het interieur."

Salontafel en bureau met plank

Living room with white sofa, oak coffee table, and green plants

De salontafel EGELEV en het bureau zijn nog zo nieuw in ons assortiment dat onze klanten deze nog niet beoordeeld hebben, maar we vertrouwen erop dat ze de andere EGELEV artikelen zullen evenaren. Ze zijn zowel stijlvol als functioneel: het schap van de salontafel is ideaal voor tijdschriften of boeken en het bureau heeft ruimte onder het tafelblad voor een laptop, een klein bakje met pennen en papier voor de printer.

Desk with shelf for laptop and office chair

 


Bekijk ook onze andere meubelcollecties:

*De beoordelingen komen uit de volgende landen, die meetellen: Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slowakije, Nederland, Slovenië, het Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Servië, Oekraïne, Roemenië, Bulgarije, Griekenland, België, Ierland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Frankrijk, Portugal en Zwitserland in november 2022.

Ontdek meer

De favoriete gordijnen van onze inkoper

Ideeën voor de inrichting van je nieuwe huis

Nieuwe Nordic Mood collectie is sereen en kleurrijk

Ervaar Scandinavische eenvoud met Nordic Mood

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.