Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
De leukste kerstdecoratie

De leukste kerstdecoratie

Kerstmis is een gezellige periode om door te brengen met familie en vrienden of om jezelf in te wikkelen in een deken met een kop warme Glühwein. Uiteraard hoort er bij 'the most wonderful time of the year' ook gezellige kerstdecoratie en verlichting in huis! Dit jaar hebben wij leuke kerstdecoratie met een speels tintje in ons assortiment om je interieur mee op te fleuren. 

 

Hang bijvoorbeeld dit leuke retro autootje of deze kleine kerstboom met ballen in je kerstboom. Leuk om af te wisselen met traditionele kerstballen. De kerstboom en auto zijn samen als set verkrijgbaar onder de naam OLIVIN

Houd je wel van een beetje kleur? Ga dan voor MYSING kerstdecoratie, dat bestaat uit een setje van een regenboog-kerstbal en een roze vogel. Zo weet je zeker dat jouw kerstboom opvalt en niet standaard is! 


Sfeervolle kersttaferelen

Nieuw in ons assortiment zijn gezellige en sfeervolle kersttaferelen. Bijvoorbeeld kerstdorp ELBAIT, waarbij kinderen dansen om een besneeuwde kerstboom. Vooral kinderen vinden dit soort kersttaferelen geweldig en kunnen hier uren naar kijken! 


Kerstdorp GALDER is sprookjesachtig en laat schaatsende kinderen op een klein meer buiten zien. Plaats het op tafel en geniet van de warme lampjes van de decoratie.

 

Wat vind jij van deze kerstdecoratie? Laat het ons hieronder weten in een reactie. 

 

Ontdek meer

Gids: Keuze van een spiegel

Veiligheidstips voor buitenverlichting met kerst

Kom in de kerststemming met de nieuwe Nordic Mood collection

9 tips om energie te besparen deze winter

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.