Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Kerstkabouters en kerstelfjes in een woonkamer versierd voor de feestdagen

De kerstkabouters trekken in

Kerstkabouters zijn fantastische wezens die een lange geschiedenis hebben in de Scandinavische cultuur en al heel lang een belangrijk onderdeel vormen van de Scandinavische kerst. Dit is een van de redenen waarom moderne versies van traditionele Scandinavische kerstkabouters, ook wel gnooms of kerstmannen genoemd, zeer populaire decoraties zijn tijdens de kerstvakantie. De combinatie van vrolijke, minimalistische ontwerpen en hartverwarmende kerstkleuren betekent dat ze perfect zijn om gezellige hoekjes in huis te versieren, zoals op een bijzettafel of salontafel, op vensterbanken, bij de open haard en zelfs op of rond de kerstboom.

Of je ze nu kerstkabouters, gnooms, kerstmannen of kerstelfjes noemt, één ding is zeker - ze zullen je huis vrolijk maken tijdens de kerstdagen.

MUGGLESTEN Kerstman

De MUGGLESTEN kerstman is een moderne versie van de traditionele Scandinavische kerstkabouter. De kerstman is een vriendelijk kereltje met een grote kerstmuts, een ronde neus en een grote, borstelige grijze baard. De kabouter is verkrijgbaar in twee maten: een grotere versie van 31 cm hoog en een kleinere versie van 17 cm hoog. Zo vind je altijd wel een passend exemplaar voor je vensterbank, bijzettafeltje of andere ruimte voor de MUGGLESTEN kerstman.

Kerstmannen in twee maten op een vensterbank
Scandinavische kerstman met grijze baard op een versierde vensterbank

NABBI Kerstman 

Net als MUGGLESTEN heeft de NABBI kerstman of kerstkabouter een grote, puntige rode hoed en een grote, witte baard. NABBI is er dol op om de beste plekjes in huis op te zoeken, om te gaan zitten en uit te rusten na lange dagen vol kerststreken. Als vriendelijk maatje zal hij de kerstsfeer in je hele huis verhogen.

Scandinavische kerstman op vensterbank naast grote, rode kaarsen
Scandinavische kerstkabouter naast kunstplant en lantaarn

BOND Kerstelfjes

De BOND kerstelfjes zijn als drie fijne metgezellen voor je kerstdecoratie. Ze zijn klein maar vol persoonlijkheid, gehuld in zwarte pakjes met lange witte baarden en diverse rode mutsjes. De eerste elf draagt een gestreepte rode muts voor een klassieke kerstuitstraling, de tweede elf kiest voor een tijdloze rode hoed en de derde elf heeft een speelse rode muts met vrolijke stippen. Hang ze op of zet ze ergens neer op een gezellig plekje in huis, en ze zullen onmiddellijk een feestelijke sfeer toevoegen aan jouw kerstdagen.

Kerstelfjes met witte baard en rode kerstmuts
Kerstelfjes met witte baard en rode kerstmuts

Kerstrendier en kerstmuis

Kerstkabouters zijn niet de enige belangrijke metgezellen tijdens Kerstmis. De kerstmuis, GYLVE, en enkele van zijn trouwe rendieren, JULKLAPP en RAN, hebben ook belangrijke taken. Kerstelfjes, kabouters, muizen of rendieren - het zijn allemaal vriendelijke en zachte vriendjes die je gezelschap houden tijdens de kersperiode.

 Feestelijk kerstrendier en kerstmuis

Pluizige kerstgezellen als deze zijn een geweldige manier om de feestvreugde te verhogen - maar ze zijn niet de enige. Hier vind je meer inspiratie over de leukste kerstdecoratie.

Ontdek meer

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De kleur van het jaar

De kleur van het jaar

Cadeau ideeën voor de feestdagen

Cadeau ideeën voor de feestdagen