Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Shop de mooiste meubelen met 20-50% korting tijdens de Meubelweek

Bekijk alle aanbiedingen
Richt je woonkamer in voor minder dan €500,- tijdens de JYSK Meubelweek!

Richt je woonkamer in voor minder dan €500,- tijdens de JYSK Meubelweek!

Datum:

Categorie: Woonkamer, Inspiratie

Tags: Woonkamer, Meubelweek

Op maandag 27 april is de Meubelweek van start gegaan bij JYSK! Tot en met zondag 3 mei kun je profiteren van een geweldige aanbieding, namelijk: 20 – 50% korting op alle indoor meubelen. Tijdens deze week zijn alle indoor meubelen aantrekkelijk geprijsd en kun je zowel in de JYSK winkel als op JYSK.nl voordelig winkelen. Kijk voor alle voorwaarden op www.JYSK.nl/Meubelweek

In dit artikel willen we je laten zien hoe je jouw woonkamer kunt inrichten voor minder dan €500,- met de aanbiedingen uit de Meubelweek. Je hoeft namelijk niet veel geld uit te geven om een stijlvolle en trendy inrichting te hebben.

Woonkamer

De woonkamer is één van de belangrijkste plaatsen is huis. Vaak is de woonkamer de plek in huis waar iedereen na het werken, studeren en eten ’s avonds plaatsneemt om gezellig bij te kletsen of TV te kijken. Ook ontvang je jouw visite vaak in de woonkamer. Daarom is het belangrijk dat je woonkamer comfortabel is en er daarnaast ook nog eens mooi en gezellig uitziet.

Comfortabel en stijlvol zitten kan met de GEDSER serie van JYSK. De serie bestaat uit een bankstel bestaande uit een twee –en een driezitsbank en chaise longue bank. Daarnaast zijn er ook een bijbehorende fauteuil en een hocker beschikbaar. De GEDSER serie is één van de populairste meubelseries van JYSK. De serie wordt door onze klanten beoordeeld met 5 sterren. In dit artikel laten we de tweezitsbank en de fauteuil zien.

Bij het bankstel en de fauteuil wil je een salontafel plaatsen, waar je drankjes op neer kunt zetten. De STEGE salontafel is onderdeel van de STEGE serie en oogt fris en modern door de witte kleur en hoogglans look. 

Een grote televisie mag tegenwoordig niet meer ontbreken in ieder huishouden, dus het hebben van een praktisch TV-meubel is een must. Het TERNDRUP TV-meubel heeft vier wieltjes en kan daardoor makkelijk verplaatst worden.

Zoek je een plek waar je accessoires en plantjes neer kunt zetten? Dan is het RY wandrek wat voor jou. Dit moderne, witte rek kan tegen de wand geplaatst worden en op de schappen kun je boeken, planten of accessoires neerzetten.

Meubelweek

Om een gezellige sfeer te creëren in je woonkamer, laten we je ook een aantal accessoires zien. Met een paar sierkussens en een plaid oogt het geheel al heel anders. In dit geval hebben we ervoor gekozen om sierkussens te laten zien die nieuw zijn in het assortiment van JYSK, namelijk de KRATTFIOL sierkussens. De frisse kleuren en hippe prints passen helemaal bij de huidige trend.

Heb je het ’s avonds wel eens koud op de bank? Dan kan een zacht plaid uitkomst bieden, zoals het KROKUS plaid. 

Heb je geen vloerbedekking en vind je het wel prettig om een kleedje op de grond te leggen? Het HAGTORN kleed past prima bij de hierboven genoemde meubels en accessoires. 

Iedereen heeft wel een foto van dierbaren in zijn of haar huis staan. Bij JYSK verkopen we hier speciale fotoplankjes voor. Deze plankjes kun je aan de muur hangen en daar op kun je fotolijstjes zetten. Mocht je een mooi schilderij of poster hebben, dan kun je die hier ook op plaatsen. De AGEDRUP fotoplank past goed bij de andere meubels en accessoires.

Meubelweek

Het kostenoverzicht

Wat kosten bovengenoemde artikelen nu bij elkaar?

Bij het opstellen van onderstaand lijstje is rekening gehouden met de prijzen die geldig zijn in de Meubelweek van maandag 27 april 2015 tot en met zondag 3 mei 2015. Buiten deze periode kunnen de prijzen van de artikelen anders zijn.

GEDSER tweezitsbank         €225,-

GEDSER fauteuil                 €90,-

STEGE salontafel                 €60,-

TERNDRUP TV-meubel         €50,-

RY wandrek                         €40,-

KRATTFIOL kussen oranje    €7,-

KRATTFIOL kussen print       €7,-

KROKUS plaid                       €7,50

HAGTORN vloerkleed            €7,99

AGEDRUP fotoplank              €5,-

Totaal                                  €499,49