Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Shop de mooiste meubelen met 20-50% korting tijdens de Meubelweek

Bekijk alle aanbiedingen
Kersttrends 2018

Ontdek de kersttrends van 2018

Datum:

Categorie: Kerst, Seizoen

Kerst is voor mij één van de mooiste en gezelligste periodes van het jaar. Zodra Sinterklaas het land uit is, tover ik mijn huis om tot een sfeervol kerstparadijs. Een kerstboom met ballen en lichtjes, kaarsjes en andere kerstdecoraties: I love it! Hou jij er ook zo van om je huis gezellig te maken rondom de kerstdagen? Dan ben jij vast benieuwd wat de kersttrends voor dit jaar zijn! 

In dit blog laten we je de twee kersttrends van 2018 zien: Glinsterende Kerst en Scandinavische Kerst. 

Glinsterende Kerst

Onze eerste trend heet Glinsterende Kerst. Zoals de naam het al doet vermoeden, draait het bij deze trend om glitter, glamour, sterren, goud en zilver. Niets is te gek, hou je dus vooral niet in met glitters. De trend is sprankelend en modern en geïnspireerd op fonkelende lichtjes.


Kaarsjes kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Zet ze in theelichthouder HALM. Kleine kerstboompjes zijn altijd leuk om ergens als decoratie neer te zetten. Houten kerstboom RERER heeft een subtiel glitterrandje. Of ga voor kerstboom SLEIPNIR met een mooie ster.


De leukste kerstspreuken zet je op letterlamp BESTLA. Nog plek voor wat extra lampjes? Dan is kerstboom GERI ook een sfeervolle aanwinst!

[][]

 

Scandinavische Kerst

Onze tweede trend heet Scandinavische Kerst. Deze trend is gebaseerd op elementen van een traditionele Scandinavische kerst in rode en groene tinten. Het is geïnspireerd op jeugdherinneringen over elfen met mutsen, kerstmannen en groene kerstbomen.


Met kerstdecoratie ELLE breng je een Scandinavische touch aan je interieur. Hang ze bijvoorbeeld in de kerstboom of aan takjes in een vaas. 


Deze charmante kerstmannen en elfen zijn schattig en een tikkeltje humoristisch. Leuk om als decoratie toe te voegen aan je interieur! De traditionele kerstkrans blijft mooi tijdens de feestdagen. Kies bijvoorbeeld voor kerstkrans BURE, leuk voor aan de voordeur of aan de muur in de woonkamer. 

[][]

Welke kersttrend is jouw favoriet?