Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Off-white teddy fauteuil bij het raam en een roomdivider van bamboe, bamboe lantaarn op de grond naast een bamboe bureau en een olijfgroene eetkamerstoel

Interieurtrend INFUSION: haal elementen van buiten naar binnen

Datum:

Categorie: Inspiratie

Tags: Woontrends, Trends

Voor herfst/winter 2021 hebben we bij JYSK drie nieuwe interieurtrends: RESET BASIC, MINDFUL GARDEN en INFUSION. 

Of je nu wilt ontspannen, creatief bezig wilt zijn of je wilt onderdompelen in je werk, dit is een tijd waarin velen van ons even los willen komen van de hectiek en drukte van het alledaagse leven. 

Interieurtrend INFUSION haalt de beste elementen uit onze buitenomgeving naar binnen. Laat je inspireren om van je interieur of thuiskantoor een plek te maken waar je graag vertoeft: plaats een mooie fauteuil, zoals HUNDESTED, bij het raam en geniet van het licht en het uitzicht naar buiten. 
 

Off-white fauteuil bij het raam met een groene vaas op de vloer en een bamboe roomdivider op de achtergrond


In deze interieurtrend imiteren we de natuur en nemen we de rauwe texturen en organische op. De afgeronde hoeken van de vilten manden GRIMUR zijn daar een mooi voorbeeld van. 
 

Wandplank met plantenpotten en vilten manden


We willen steeds meer tot rust komen en even afstand nemen van alle drukte in onze leefruimtes. Met een zacht plaid, zoals VALMUE, kun je heerlijk ontspannen. 
 

Blauw plaid, beige plaid en kaki en blauwe sierkussens op de vloer


Hout en geweven producten staan centraal, waarbij duurzamere materialen een zachte vorm aannemen. Zowel bureau VANDSTED als de bloempot MIKKI, beide van bamboe, hebben ronde poten en een natuurlijke uitstraling die onderstreept wordt door de olijfgroene eetkamerstoel VASBY
 

Olijfgroene eetkamerstoel bij een bureau van bamboe


Textuur speelt een belangrijke rol in deze interieurtrend, samen met de ambachtelijke look. Uiteraard altijd op een Scandinavische manier. Bloempot LEONARD is hier een mooi voorbeeld van, met haar natuurlijke kleuren. 
 

Bloempot met geschilderde vegen op een bamboe bureau


De kleuren binnen deze trend zijn geïnspireerd door de natuurlijke elementen, zoals aarde, water en lucht. Blauwe en groene tinten domineren en aarde tinten houden de expressie nuchter. De harmonieuze combinatie van organische vormen en rustige, natuurlijke tinten vind je bijvoorbeeld in de KANSTRUP trolley (verkrijgbaar vanaf 11 september). 

Zand kleurige trolley met opbergboxen en vilten manden bij een raam


Laat je ook inspireren door onze andere twee interieurtrends voor herfst/winter 2021: RESET BASIC en MINDFUL GARDEN