Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Yogamat LUNEN H1,2cm grijs

SKU: 4730310

Yogamat LUNEN H1,2cm grijs

1 stuk 5,-
 
1 beoordeling(en)

Polyurethaanschuim. B55 x L190 x H1,2 cm

Specificaties

Afmeting: Breedte: 55 cm, Lengte: 190 cm, Hoogte: 1,2 cm
Afmeting pakket: Breedte: 18 cm, Lengte: 55 cm, Hoogte: 18 cm
Gewicht: 0,38 kg
Materiaal: Polyethyleen schuim

Alle beoordelingen

 
1 internationale beoordeling(en) |
Schrijf een beoordeling
19/08/2018

Hvis du nærmer dig de 30 år, kan du godt tro om igen.

Underlaget lever fint op til både beskrivelse og pris. Men nærmer du dig de 30 år, bør du glemme alt om denne billige letvægtsaffære: Natten er slem, morgenen er værre, og det tager flere timer at få skubbet hofter og skuldre på plads efter det brutale sammenstød mellem tid og tyngdekraft. Don't do it. Investér i din søvn og mentale alder, og slæb i stedet lidt flere penge op af pungen og lidt flere kilo med på vandreturen. Det betaler sig.

Oorspronkelijk geschreven op jysk.dk

Geschreven door: Katrine Gadsbøll Plaats: Valby Leeftijd: 25-34 Geslacht: Vrouw

Levering

Wanneer je online bij JYSK winkelt, dan kun je kiezen uit verschillende bezorgmogelijkheden zowel naar een JYSK winkel bij jou in de buurt, direct bij je thuis of op je werk:

Click & collect – Geen verzendkosten

Met Click & collect kun je artikelen online reserveren en deze afhalen in een JYSK winkel naar keuze. Wanneer je artikelen online reserveert zal JYSK binnen één uur bevestigen dat jouw bestelling klaar is om te worden opgehaald. 
Aan Click & Collect zijn geen extra kosten verbonden en je betaalt pas voor de gereserveerde artikelen wanneer je deze ophaalt in de winkel.

Pick up in store – Geen verzendkosten

Je kunt online jouw bestelling plaatsen en bij de bezorgopties kiezen om jouw bestelling bij een winkel te laten bezorgen. Het minimale bestelbedrag is hierbij € 70. Je haalt de bestelling vervolgens op zodra deze voor je klaarstaat. De winkel informeert je hierover. 

Thuisbezorgen kleine pakketten - Verzendkosten

Wanneer je online bij JYSK winkelt, kun je er altijd voor kiezen om jouw aankoop thuis te laten bezorgen, op je werk of op een ander adres dat voor jou beter uitkomt.
Kleine pakketten worden per post verstuurd of door een pakketservice. 

Grote pakketten – Verzendkosten

Bij de aanschaf van een groot en zwaar artikel, zoals een matras, bank of andere grote meubels, vinden veel klanten het prettig om deze thuis te laten bezorgen. JYSK werkt samen met bekende en betrouwbare bezorgbedrijven over de hele wereld voor het bezorgen van deze pakketten, om er voor te zorgen dat onze bezorgservice betrouwbaar en punctueel is. Klanten kunnen kiezen tussen levering tot aan de deur, dit betekent dat het artikel niet naar binnen wordt gebracht, of er kan gekozen worden voor dat de bezorgers het artikel neerzetten in de kamer waar jij jouw product graag wil hebben staan.

Alleen in winkel

JYSK is er trots op om een ruim assortiment te hebben in zowel onze winkels als in onze online shop. In een aantal gevallen kan een specifiek artikel alleen maar worden gekocht door gebruik te maken van Click & Collect of het direct te kopen in onze fysieke winkels. Dit kan het geval zijn met kwetsbare en breekbare artikelen, artikelen uit de sale, artikelen die uit het assortiment gaan of artikelen die slechts voor een korte periode worden verkocht.

Welke manier van bezorgen je ook kiest, we kijken er naar uit om jou van dienst te zijn!  

Win een JYSK cadeaukaart t.w.v. €50

Visa Mastercard