Luchtbedden koop je bij JYSK

JYSK heeft een ruim assortiment Intex luchtbedden in diverse soorten en maten. We hebben het standaard type luchtmatras dat je zelf op kunt pompen met bijvoorbeeld een voetpomp of je maakt het jezelf gemakkelijk met een luchtbed met ingebouwde pomp. Dit scheelt je een hoop tijd en werk. Bovendien kun je zelf kiezen welke dikte je prettig vindt bij een luchtbed. De luchtbedden met ingebouwde pomp zijn vaker hoger en sommigen beschikken over een stabiliserend binnenwerk. 

EEN FIJNE SLAAPPLEK VOOR JOUW LOGEES

Krijg je wel eens logees over de vloer? Dan is het erg handig om een luchtmatras voorhanden te hebben. Met een luchtbed of airbed creëer je in een handomdraai een fijne slaapplek voor jouw visite. We hebben compacte eenpersoonsluchtbedden of ruime tweepersoonsluchtbedden.

Heb je neefjes of nichtjes die wel eens op bezoek komen? Of speelkameraadjes van je zoon of dochter? In ons assortiment vind je ook luchtbedjes die geschikt zijn voor een kind.

EEN CAMPINGMATRAS VOOR IN JE TENT

Ben jij een fanatieke kampeerder en slaap jij een paar weken lang prima op een luchtbed? Shop dan jouw nieuwe luchtmatras bij JYSK. We hebben luchtbedjes die je op kunt blazen met een luchtbedpomp of een voetpomp. Daarnaast hebben we ook een luxere variant, zoals een airbed met ingebouwde pomp. Dit type matras pompt zichzelf op, wat het kamperen voor jou aanzienlijk makkelijker maakt.