Ontdek onze elektrische bedden

Een elektrisch bed is een goede oplossing als je in bed graag nog een boek leest, wat televisie wilt kijken of nog wat wilt werken. Het elektrische bed kan je in verschillende standen zetten, zo hoef je niet meer te klungelen met meerdere kussens achter je rug om goed te kunnen zitten. Daarnaast is een elektrisch bed ook praktisch voor ouderen of mensen met fysieke klachten. Het bed is in verschillende standen te zetten, dit maakt het in- en uitstappen uit bed gemakkelijker.

Het kiezen van het juiste bed en matras kan best lastig zijn. Ieder heeft een eigen voorkeur wat zij lekker vinden liggen qua matras. Het kan zijn dat je partner en jij niet hetzelfde matras comfortabel vinden. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste bed en matras? Met behulp van deze tips kun je de juiste keuze maken. Voor meer advies en tips kan je altijd terecht in een van onze JYSK-winkels.

8 artikelen
  8 artikelen

  Elektrische bedden

  gold
  GOLD E35Elektrisch bed 90x200 GOLD E35 grijs-23
  750,-/stuk
  Laagste prijs laatste 30 dagen: 999,- /stuk (-25%)
  Normale verkoopprijs: 999,- /stuk (-25%)
  + Meer maten
  gold
  GOLD E35Elektrisch bed 90x200 GOLD E35 grijs-41
  750,-/stuk
  Laagste prijs laatste 30 dagen: 999,- /stuk (-25%)
  Normale verkoopprijs: 999,- /stuk (-25%)
  + Meer maten
  gold
  TEMPRAKON E250Elektrisch bed 90x200 TEMPRAKON E250 grijs-42
  1750,-/stuk
  Laagste prijs laatste 30 dagen: 2299,- /stuk (-24%)
  Normale verkoopprijs: 2299,- /stuk (-24%)
  + Meer maten
  gold
  TEMPRAKON E250Elektrisch bed 90x200 TEMPRAKON E250 grijs-47
  1750,-/stuk
  Laagste prijs laatste 30 dagen: 2299,- /stuk (-24%)
  Normale verkoopprijs: 2299,- /stuk (-24%)
  + Meer maten

  Voor welk topmatras ga jij?

  Voor op de elektrische bedden verkoopt JYSK split topmatrassen. Je kan het bed verstellen zonder je partner te storen. JYSK biedt topmatrassen aan van drie verschillende materialen: schuim, traagschuim of  latex topmatras. Een traagschuim matras is een ideale oplossing als je last hebt van je spieren of gewrichten, het schuim vormt zich namelijk naar de contouren van jouw lichaam. Als je het snel warm hebt, is een latex matras de beste keus.

  Het verschilt per persoon wat je fijn en comfortabel vindt liggen. Het is dan ook niet vanzelfsprekend dat je partner en jij hetzelfde matras fijn vinden liggen. Bij JYSK bieden wij dan ook topmatrassen aan voor een eenpersoonsbed. Je partner en jij kunnen zo beide kiezen voor een topmatras dat past bij de eigen manier van slapen. 

  Voor iedere kamer een geschikt bed

  Wij bieden onze elektrische bedden aan in verschillende maten. Of je nou een kleine of grote slaapkamer hebt, voor iedere kamer heeft JYSK een geschikte maat. Wij bieden de elektrische bedden aan in een breedte van 80 tot 180 centimeter. De bedden van 80 centimeter breed zijn geschikt voor een kleine kamer of voor mensen die alleen slapen. Als je een grote slaapkamer hebt met veel ruimte voor het bed, kan je kiezen voor een breed bed van 180 centimeter. Daarnaast bieden wij ook twee verschillende lengtes aan, 200 en 210 centimeter lang. Voor de wat langere mensen onder ons is een bed van 210 centimeter lang geschikt. Zo kan je rustig slapen zonder dat je voeten over de rand steken.

  Combineer verschillende onderdelen tot het bed dat bij jou past

  Bij JYSK hebben we een groot aantal complete elektrische bedden, maar je kunt ook zelf de gewenste afzonderlijke onderdelen combineren tot een bed dat bij jouw smaak past. Je kan het ondergedeelte van het bed los kopen, net zoals het matras en het topmatras. Om het bed een luxere uitstraling te geven, kan je een hoofdbord toevoegen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Voor een klassieke uitstraling kan je kiezen voor een