Dekbedden voor warme en koude nachten

Om lekker te kunnen slapen, wil je een dekbed hebben dat niet te warm of te koud is. Een natuurlijk dekbed is van zichzelf heerlijk warm en zacht. Zo kun je na een lange dag heerlijk wegkruipen onder de dekens. Als je het snel koud hebt, kan je kiezen voor een warm dekbed. Heb je het snel warm in bed en transpireer je snel? Dan is een koel dekbed geschikt voor jou. 

De voordelen van een natuurlijk dekbed

Een dekbed met een natuurlijke vulling brengt veel voordelen met zich mee. In Nederland weten weinig mensen nog van deze voordelen, velen slapen nog onder een dekbed van synthetische vezels. Het dekbed is heerlijk zacht en warm, ideaal voor de koude wintermaanden. Het dekbed is vocht absorberend en neemt het vocht dat je ’s nachts verliest goed op. Twijfel je nog om definitief over te stappen op een natuurlijk dekbed? Lees hier meer over de voordelen van een dekbed met natuurlijke vulling.

Je beddengoed is niet compleet zonder kussen

Om je beddengoed compleet te maken, biedt JYSK ook hoofdkussens aan met een natuurlijke vulling. Deze kussens bestaan voornamelijk uit dons en veren, heerlijk zacht en makkelijk in vorm te brengen. Dit kussen is ideaal voor de rug- en zijslapers onder ons. Het hoofdkussen is makkelijk op te schudden en in hoogte aan te passen. Hierdoor biedt het kussen een goede ondersteuning in elke slaappositie.