Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Kunstbomen voor kerst

Vier kerst met een kunstboom

Stel je voor dat je een huis binnengaat zonder planten - er zou duidelijk iets ontbreken. Planten voegen een gevoel van leven en dynamiek toe aan je huis, maar voor sommigen is het moeilijk planten te onderhouden en in leven te houden. Als je veel reist of gewoon niet die "groene vingers" hebt, is het goed dat je kunstplanten of kunstkerstbomen kunt kopen. Ze zien er echt uit en er is geen kans dat ze doodgaan. Ze kunnen je huis in een handomdraai kerstklaar maken en sommige hebben ingebouwde verlichting met batterijen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de snoeren.

Wanneer de kunstkerstbomen of kunstplanten verrijkt zijn met lichtjes, kunnen ze zelfs werken als kleine mooie lampjes en een warm, gezellig licht verspreiden in de woonkamer. Gebruik ze in donkere hoekjes of voor het raam om je elegante kerststijl te laten zien.

Krijg tips voor het dekken van een stijlvolle kersttafel.

Kunstplanten en -bomen zien er zowel in huis als buitenshuis goed uit. Je hoeft je geen zorgen te maken over water geven, verwelkte bladeren of bruine uiteinden.


De voordelen van een kunstkerstboom

Een kunstkerstboom kan geweldig staan in je woonkamer én heeft veel voordelen:

1. Een kunstkerstboom verliest geen naalden

De naalden blijven precies waar ze horen te zitten. In tegenstelling tot echte kerstbomen, kun je een kunstboom eind november of begin december opzetten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de boom die uitdroogt of de naalden die uitvallen.

2. Een kunstkerstboom is goedkoop en bespaard je geld in de komende jaren

Als je eenmaal een kunstkerstboom hebt aangeschaft, hoef je niet meer elk jaar een nieuwe boom te kopen. Een kunstkerstboom kan namelijk jaren mee! Uiteindelijk is dit dus een goedkopere keuze dan elk jaar een echte boom kopen. 

3. Een kunstkerstboom ziet er net zo goed uit als een echte - of zelfs beter...

Als je naar een kerstbomenwinkel gaat om een echte boom uit te kiezen, is het vinden van de perfecte kerstboom best lastig. De ene boom is scheef en bij de andere is de bovenste tak in tweeën gesplitst. De takken kunnen te dicht bij elkaar zitten of juist te ver van elkaar. Bij een kunstkerstboom hoef je je hier geen zorgen over te maken. De takken zijn gelijk verdeeld, waardoor je ruimte hebt voor kerstballen en lampjes. Vind je het uiterlijk van een echte boom juist mooier? Tegenwoordig zijn er ook steeds meer kunstbomen verkrijgbaar die er heel echt uit zien. 

 

Ontdek meer

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De kleur van het jaar

De kleur van het jaar

Cadeau ideeën voor de feestdagen

Cadeau ideeën voor de feestdagen