Hangstoelen en hangmatten voor in jouw tuin

Wat een luxe eigenlijk, je eigen hangmat. Heerlijk ontspannen in de tuin met een zacht kussentje in je nek en tijdens de koele zomeravonden een plaid over je heen. Het kan echt met een hangmat van JYSK. We hebben diverse soorten hangmatten, gemaakt van diverse materialen. Sommige hangmatten zijn voorzien van lussen, zodat je de hangmat zelf kan ophangen aan twee bomen of twee palen. Andere hangmatten worden geleverd met een onderstel erbij, waar je de hangmat in kunt hangen.

Ook hebben we hangstoelen in de vorm van een ei. Hier kun je je heerlijk in terugtrekken met een goed boek of bijvoorbeeld een podcast. Naast dat het ontzettend comfortabel is, ziet het er ook nog eens fantastisch uit in je tuin of op je balkon! Kortom, alles om te genieten van de warme dagen!

8 artikelen
    8 artikelen

    Ultieme ontspanning met een schommelbank

    Heb je geen plek om een hangmat op te hangen? Dan is een schommelbank ook een idee. Met een schommelbank ben je van alle gemakken voorzien, want je kunt de schommelbank direct gebruiken, je zit heerlijk comfortabel en je hebt een zonnescherm.