Logeerbedden voor al jouw gasten

Soms blijven er wel eens vrienden of familie slapen. Je wilt dan wel gastvrij overkomen en een goede slaapplek kunnen aanbieden. Het is alleen niet zo praktisch als er altijd een bed staat dat onnodig ruimte in beslag neemt. Om dit te voorkomen, heeft JYSK opvouwbare logeerbedden. Deze zijn makkelijk uit te klappen als er onverwachts gasten blijven slapen, en makkelijk inklapbaar, zodat je ze binnen een mum van tijd weer hebt opgeborgen. Een opklapbed is praktisch en compact zodat deze niet in de weg staat. Kleed de logeerkamer leuk aan en bedek het opklapbed met een leuke sprei of plaid en de gasten voelen zich helemaal welkom.

Opvouwbare logeerbedden

De logeerbedden van JYSK zijn inklapbaar. De bedden zijn makkelijk op te bergen zodra je gasten weer weg zijn en nemen zo min mogelijk plek in op deze manier. Sommige bedden beschikken zelfs over wieltjes. Als je het bed het opgezet maar hij staat niet helemaal op de gewenste plek, is het bed makkelijk te verplaatsen door de wieltjes. Ook tijdens het opruimen komen de wieltjes van pas, je hoeft niet langer meer te slepen met het bed, je kan het bed gewoon rijdend verplaatsen.

Buitenshuis slapen op een bed van JYSK

Een logeerbed is niet alleen handig voor jouw gasten, je kunt het opklapbed ook meenemen als jij ergens anders gaat slapen. Als je van kamperen houdt, maar niet graag op een luchtbed slaapt, is een opvouwbaar bed een goede oplossing. Het neemt weinig ruimte in en is makkelijk te verplaatsen. Zo kun je buitenshuis toch nog heerlijk slapen.

Bij JYSK vind je ook een ruim assortiment kussens en dekens die je voor je logeerbedden kunt gebruiken. Deze kan je jouw gasten aanbieden als zij blijven slapen, zo hoeven zij dit zelf niet mee te nemen.