Lakens om je matras te beschermen

JYSK heeft verschillende soorten bedlakens in het assortiment die geschikt zijn voor alle standaard matrassen. Je kunt het laken zo strak als je zelf wilt om het matras spannen. De uiteinden kun je onder het matrassen stoppen of zet het laken vast met een lakenspanner. Je kunt ook kiezen voor een hoeslaken. Het voordeel van een hoeslaken is dat er elastische randen aan zitten waardoor het laken blijft zitten. 

Bij JYSK heb je de keuze uit verschillende kleuren lakens. Zo bieden wij lichte kleuren aan, zoals wit of licht grijs, maar ook donkerdere kleuren zoals blauw, grijs of zwart. Kies een kleur laken die het beste match met jouw dekbedovertrek of boxspring en past in jouw slaapkamerinrichting. 

Lakens van verschillende materialen

Niet alleen qua maat, kleur en kwaliteit biedt JYSK verschillende varianten aan, ook het materiaal verschilt per laken. Zo hebben wij lakens van 100% katoen, deze voelen fris en koel aan in bed. Naast katoen biedt JYSK ook lakens aan van satijn. Satijn is een zachte en gladde stof, omdraaien in bed gaat hierdoor iets makkelijker. Bovendien heeft satijn ook een luxe uitstraling.

Ga je voor BASIC, PLUS of GOLD?

JYSK biedt een ruim assortiment lakens aan in verschillende maten en kleuren. Wij hebben onze lakens onderverdeeld in drie kwaliteitsniveaus: BASIC, PLUS en GOLD. 

Een BASIC laken is een prima laken tegen een zeer lage prijs. De PLUS lakens zijn van goede kwaliteit en zijn gemiddeld geprijsd. Ga je liever voor een laken van een hoog kwaliteitsniveau? Dan kun je het beste kiezen voor een GOLD laken. Zo hebben wij voor ieder budget een passend laken.