Een zacht dekbedovertrek voor jouw kleintje

Zodra je kindje uit het ledikantje is gegroeid en een eigen bed heeft, hoort daar natuurlijk ook een passend dekbedovertrek bij. Bij JYSK bieden wij verschillende prints en designs aan. ns assortiment biedt peuter overtrekken van onder andere Frozen, Peppa Pig en Paw Patrol. Voor iedere kinderkamer is er een passend dekbedovertrek te vinden.

Bij JYSK bieden wij dekbedovertrekken aan die van 100% katoen zijn gemaakt. Een katoenen dekbedovertrek heeft meerdere voordelen. In de winter geeft katoen voldoende warmte af zodat je kindje het niet koud heeft. In de zomermaanden werkt katoen juist verkoelend. Zo kan jouw zoon of dochter heerlijk slapen zonder last te hebben van de hitte.

Uitgerust wakker worden onder een kinderdekbed van JYSK

Als je kindje een eigen bed krijgt, hoort daar een nieuw dekbed bij. Een junior dekbed heeft de standaard afmeting van 100x140 cm en is speciaal geschikt voor een peuterbed. Bij JYSK bieden wij peuterdekbedden aan van verschillende materialen. Wij hebben natuurlijke dekbedden met eenden- of ganzendons. Een natuurlijk dekbed is heerlijk warm en zacht. Verder bieden wij ook synthetische en zijde dekbedden aan voor jouw peuter. Wil je meer weten over de voordelen van elke vulling? Lees hier meer over de verschillende vullingen of kom langs in een van onze JYSK-winkels.