Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Zoek de schaduw op!

Zoek de schaduw op!

In het voorjaar zijn de eerste warme zonnestralen een welkom geschenk van moeder natuur. Maar wanneer de eerste tropische dag aanbreekt, zitten we alweer te puffen en te zuchten en zoeken we massaal de schaduw op. Is je tuin of balkon niet gezegend met een mooie boom waaronder je heerlijk kunt relaxen in de schaduw? Dan zijn er gelukkig nog genoeg andere manieren om een fijn plekje in de schaduw te creëren!

Blog schaduw

De meest bekende schaduwmaker is natuurlijk de parasol. Parasols zijn er in verschillende kleuren en maten. Handig is een parasol met een kantelfunctie, zoals parasol AGGER. De parasol kan van alle kanten schaduw bieden. Het doek is van waterafstotend polyester. De parasol is ook nog eens in meerdere kleuren verkrijgbaar! Of wat dacht je van een zwevende parasol? Dan heb je nooit last van de parasolvoet. 


Naast de parasol is de partytent bij veel Nederlanders favoriet! Je kunt voor extra sfeer zorgen wanneer je de partytent versiert met lampjes, slingers of andere accessoires. Maar bovenal geeft een partytent lekker veel schaduw en zit je droog mocht er onverwacht toch een drupje regen vallen.


Wil je een keer wat anders, dan zou je kunnen kiezen voor een zonnescherm. Deze kun je bevestigen aan de muur of schutting. Op deze manier heb je geen last van de parasolvoet en het ziet er ook nog eens leuk uit!

 

Ontdek meer

Magische zomeravonden met mooie tuinverlichting

5 voordelen van een ronde tuintafel

Met deze essentials wordt buiten sporten nog leuker

Verantwoorde tuinmeubelen: een keuze waar je je goed bij voelt

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.