Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Christmas lights

De mooiste kerstverlichting voor binnen en buiten

Het is zover.. De donkere dagen voor kerst zijn in aantocht! Hoewel ik meer fan ben van de zomer, hou ik ook echt van de gezelligheid rondom de feestdagen. Donkere dagen zijn een goed excuus om het binnenshuis extra gezellig te maken. Sfeervolle lichtjes en kaarsen kunnen dan namelijk niet ontbreken! Het is nooit te vroeg om je huis alvast kerst-proof te maken met mooie verlichting. 

Wij geven je inspiratie om van deze donkere dagen iets gezelligs te maken met de mooiste verlichting voor binnen én buiten! 

 

 

Buitenverlichting

 

Heb je een tuin of balkon? Dan is het leuk om buiten feestelijke verlichting op te hangen. Ga bijvoorbeeld voor ster BORE om een denneboom mee te versieren. Of kies voor een lampjesboom als je zelf geen (denne)boom hebt. Lampjesboom BONSAI heeft lampjes in de vorm van bloemetjes. Je kunt ook gaan voor een lichtsnoer in de vorm van ijspegels, leuk voor langs het dak. Of kies een lichtsnoer die je in een boompje of om de railing van je balkon hangt. 
 

 

Binnenverlichting

Maak het binnenshuis gezellig met onze binnenverlichting! Creëer een gezellige sfeer in je huis met verlichte kerstbomen zoals GERI of decoraties zoals kerstbal KVASIR.

 

 

 

 

 

 

 

 


Lichtsnoer ELLI heeft 10 LED-lampjes in ster-vorm en is erg leuk om als slinger op te hangen of op de vensterbank of schouw neer te leggen. 

 

 

 

 

 

 

Kaarsen

Vergeet niet om kaarsen aan te steken tijdens een gure, donkere avond. Ga bijvoorbeeld voor kandelaar HEULANDIT in de vorm van een ster. Zet hier lange witte kaarsen in, perfect voor op een mooi gedekte kersttafel! 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hou je van glitter en glamour? Dan is theelichthouder HALM waarschijnlijk meer jouw ding. 

 

 

 

 

 

 


Het enige wat je nu nog hoeft te doen is een fijn muziekje opzetten, een mok met warme chocolademelk klaarmaken en genieten! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek meer

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De kleur van het jaar

De kleur van het jaar

Cadeau ideeën voor de feestdagen

Cadeau ideeën voor de feestdagen