Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Klein balkon met loungebank, tuintafel, tuintafel en tuinstoelen

De mooiste en handigste tuinmeubelen voor je balkon

Kleine balkons en terrassen vereisen een zorgvuldige afweging wanneer je ze gaat inrichten. De meubelen moeten niet te veel ruimte in nemen, maar wel comfortabel, mooi én multifunctioneel zijn! Wat dacht je bijvoorbeeld van een loungebankje met tafel en ligbed in één? Laat je inspireren en maak van je balkon een waar paradijs! 

Maak kennis met loungebank ODDESUND. Dit daybed kun je gebruiken als loungebank en heeft een klein tafeltje. Handig om je kopje koffie op te zetten. Je kunt de bank ook veranderen in een ligbed door een van de rugkussens op de armleuning te plaatsen. Ideaal als je in de middag even wilt relaxen in de zon. 
 

Small lounge sofa that can also serve as a garden sunbed on a balcony


Je hebt misschien het idee dat je op een balkon of een klein (dak)terras minder mogelijkheden hebt dan in een tuin. Maar als je slim kiest en inricht, is er veel meer mogelijk dan je denkt! 

Bekijk alle tuinstoelen
 

Two lounge chairs on a balcony and a plant ladder with planters, boxes and vases

 

Plantenrek LUSERNBIE is perfect om verschillende bloempotten en andere tuinaccessoires op te zetten, terwijl het niet veel ruimte in beslag neemt. Misschien heb je daardoor nog wel extra plek voor loungestoelen GASSUM

Heb je geen plek voor een tuin- of bistrotafel op je balkon, dan is balkontafel INDHOLT de uitkomst. Deze tafel hang je over de reling van het balkon en kun je in- en uitklappen, waardoor het bijna geen ruimte in beslag neemt. Met klapstoelen EGELUND maak je je zithoek af. 
 

Twee houten klapstoelen en een balkontafel op een balkon met een vloerkleed


Heb je je balkon ingericht met mooie en handige tuinmeubelen, dan is het tijd voor de finishing touch. Zorg voor mooie tuinkussens, een buiten vloerkleed, plantenbakken, lantaarns en een lichtsnoer. Wedden dat jij deze zomer je balkon niet meer af komt? 
 

Kleurige tuinkussens voor stoelzitting met bloemenprint op een stoel

 

 

Ontdek meer

De hangstoel: Het middelpunt van je tuin

Kies de juiste tuintafel

Buiten koken op een wegwerpbarbecue

Hoe kies je het beste ligbed?

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.