Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Wat zijn de leukste nieuwe dekbedovertreksets?

Wat zijn de leukste nieuwe dekbedovertreksets?

Datum:

Categorie: Slapen

Tags: Dekbedovertrekset

Nu de dagen steeds korter worden merk ik dat ik meer geneigd ben om ´s avonds lekker te cocoonen. Eerder ging ik in de avonduren nog wel eens buiten sporten, in de achtertuin een boekje lezen of met vrienden het terras op. Maar nu het donker steeds vroeger zijn intrede doet heb ik ´s avonds eigenlijk maar behoefte aan twee dingen: een winterslaap en Netflix.

Dat betekent ook dat ik steeds vroeger onder de wol kruip. Na twee uur onder een dekentje op de bank series te hebben gekeken denk ik vaak:´ik lig nu lekker, maar mijn bed ligt nog véél lekkerder´. En dan kan het zo maar zijn dat ik er om 10 uur de brui aan geef om in mijn warme bedje te gaan genieten van een volle 8 uur slaap. Heerlijk!

Wat helpt is dat ik een belachelijk fijn bed heb. Ik heb het al eerder gezegd: je brengt één derde van je leven slapend door, dus je kunt er maar beter voor zorgen dat je dat zo aangenaam mogelijk voor jezelf maakt.

Zo heb ik laatst geïnvesteerd in nieuw beddengoed. Mijn oude dekbed en kussen had ik al een aantal jaar en waren (ondanks goede verzorging) toch maar eens aan vervanging toe. Shopping time! De buit: een nieuw dik dekbed (BRURI), boxkussen TRONFJELLET en overtrekset JOHANNA. Tsja, als ik dan toch bij JYSK werk… Dan kan ik natuurlijk niet anders dan onze eigen artikelen aanschaffen.

En wat ben ik daar blij om! Het dekbed is heerlijk warm en luchtig, het kussen is precies de juiste mix tussen stevig en fluffy en de overtrekset voelt glad en zacht aan, en heeft daarnaast ook nog eens een ontzettend leuk trendy printje. Zeggen dat ik ´wel blij´ ben met mijn aankopen is een understatement: ik zou willen dat ik met slapen geld kon verdienen, want dan kwam ik nooit meer onder dat heerlijke dekbed vandaan.

Vooral de JOHANNA overtrekset gaf mijn slaapkamer direct een nieuwe, frisse look. En dat was eerlijk gezegd nog lastig kiezen in de winkel, want wat zitten er een boel leuke overtreksets in onze nieuwe collectie! Sets ANGELIKA en ANANTA zijn vanwege hun Scandinavische uitstraling bijvoorbeeld helemaal on trend. Deze sets passen goed bij zwart en verschillende grijstinten, welke we veel terugzien in bijvoorbeeld de boxspring collectie van dit jaar. Voor mij was vooral ANANTA een grote kanshebber, omdat ze perfect combineert met (was)mand HANSE. Deze hebben namelijk dezelfde print, waardoor je heel eenvoudig meer eenheid (en daarmee meer rust) in je slaapkamer creëert.

Uiteindelijk heb ik toch voor JOANNA gekozen, omdat ik deze mooi bij mijn zwarte boxspring vond passen en in mijn slaapkamer verder graag verschillende grijstinten combineer. Zo was ik al een tijdje de trotse eigenaar van wasmand LEONARD, welke perfect bij mijn nieuwe overtrekset past! Om het af te maken ligt plaid FJELLFLOK over mijn bed gedrapeerd en zorgt nachtlampje HERLUF voor wat licht in de donkere dagen die voor ons liggen.

Mocht ik toch besluiten een winterslaap te gaan houden, dan is mijn slaapkamer er in ieder geval helemaal klaar voor. Ben je benieuwd naar de hele collectie overtreksets? Je vind ze hier. Welke is jouw favoriet?

[][]