Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Herfsttrend Memphis

Trend Memphis: Kleurrijk en speels

Datum:

Categorie: Inspiratie

Tags: Woontrend, Inspiratie

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe look in je interieur! Maak kennis met onze nieuwe herfst/wintertrends van 2019/2020: REFLEXION, THE NEXT WAVE en MEMPHIS. In dit blog laten staat onze speelse en kleurrijke trend MEMPHIS centraal. 

Opvallende en kleurrijke ontwerpen

De MEMPHIS-trend creëert een speels universum en vangt de aandacht met opvallende en kleurrijke ontwerpen. De trend creëert een vrolijke ruimte die in contrast staat met de strenge en rechte lijnen van het minimalisme en is geïnspireerd door art deco, de avant-garde van de jaren '30 en de Duitse Bauhaus-stijl.

Onze populaire eetkamerstoel JONSTRUP (2) is nu ook verkrijgbaar in roze. Bijzettafel CUT OUT (3) heeft een speelse look en is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk zwart en rood. Hou jij niet van standaard glazen vazen? Ga dan voor vaas DANFRED, in een opvallend design. 

1) Sierkussen AMARYLLIS 2) Eetkamerstoel JONSTRUP 3) Bijzettafel CUT OUT 4) Wandrek DIY 5) Plaid HAGTORN 6) Kussenhoes DUEHODE 7) Vaas DANFRED 

Verschillende vormen en materialen

De oppervlakken en materialen, die glad en strak zijn, worden gedecoreerd met designs die de eenvoudige en klassieke geometrie een nieuwe look geven met een speels accent. De vormen – cirkels, halve cirkels en rechthoeken – spelen met schaal op wanden, vloeren en decoratieve producten.

Kleurblokken zijn kenmerkend voor de MEMPHIS-trend. Verrassende kleurenpaletten en toon-op-toon combinaties brengen dit kleurrijke thema tot leven.

Berg je spullen op in krat JARLE (5), verkrijgbaar in drie leuke kleuren. Of ga voor poef DARUP (2), verkrijgbaar in fluweel mint. 

1) Sierkussen RYNKEVIER 2) Poef DARUP 3) Kruk WAVE 4) Bijzettafel RANDERUP 5) Krat JARLE 6) Bloempot AXEL 7) Plaid BELLIS 8) Sierkussen RINGBLOMMA

Wat vind jij van trend MEMPHIS?