Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Sfeer in je woonkamer aan de hand van de nieuwste herfsttrends

Sfeer in je woonkamer aan de hand van de nieuwste herfsttrends

Datum:

Categorie: Seizoen, Inspiratie

De herfst is in aantocht en dus is het tijd voor een aantal leuke ideeën en inspirerende woontips voor deze donkere regenachtige herfstmaanden!

In de huidige herfsttrend zie je een verandering van kleur; van lichte naar donkere tinten. De herfstkleuren van dit seizoen zijn sterk geïnspireerd door de schoonheid van het platteland. Het interieur is voorzien van kleuren zoals groen, bruin, bordeaux en andere warme tinten.

Herfst in je woonkamer - combineer licht en donker
 

Herfst in je woonkamer - decoratie

Een andere belangrijke herfsttrend is om verschillende patronen en materialen combineren. Velour is vooral populair dit najaar. Natuurlijke materialen, zoals hout en leer, werken daarnaast heel goed om dat herfstgevoel op te roepen. 

Verschillende patronen en materialen - herfst in huis

Daarnaast kan een mooi lamshuid of lekker zacht zitkussen niet ontbreken in een herfsdecor!

 
Het gebruik van kaarsen is een slimme manier als het aankomt op het creëren van gezelligheid en warmte tijdens de koude, donkere maanden. Kaarsgloed genereert een prachtig sfeerlicht. Daarnaast kunnen kaarsen in een vrolijk kleurtje helpen om tijdens die koude, winderige, regenachtige herfstavonden de boel een beetje op te fleuren. En daarbij komt ook nog dat kaarsen en waxinelichtjes vaak niet duur zijn en het dus een leuke en goedkope manier is om gezelligheid in huis te halen!

Gezelligheid in huis tijdens de herfstmaanden met deze kandelaars

Bekijk hier kandelaar HERBERT van keramiek of onze andere leuke accessoires voor jouw herftswoning

Zorg dat je na een lange boswandeling lekker kan opwarmen bij de kachel. Een mand met zachte plaids en spannende boeken binnen handbereik is geen overbodige luxe.


Opwarmen bij de kachel - boeken en plaids

Veel mensen vinden de herfst een gezellige overgangsperiode waarin we de warme zomeravonden achter ons laten en langzaamaan aan de koude, heldere wintermaanden kunnen wennen. De herfst is hét seizoen waarin de natuur zich van haar beste kant laat zien. Dat maakt dit seizoen ook perfect om ‘buiten naar binnen’ te brengen. Letterlijk dan. Verzamel wilde bladeren, takken en dennenappels uit het bos en schik ze tot een mooie herfstcreatie of show ze in een trendy decoratieve box.