Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

New Arrivals & andere geweldige aanbiedingen 

Ontdek de 3 trends voor dit najaar
Favoriete dekbedovertrekken van onze inkoper

Onze favoriete dekbedovertrekken

Datum:

Categorie: Slapen

Tags: Bedlinnen, Dekbedovertrekset

Je slaapkamer hoeft niet ieder jaar dezelfde stijl te hebben. Of je nu op zoek bent naar een vrouwelijke, speelse, natuurlijke of simplistische look, met slechts een paar aanpassingen kun je een hele andere stijl creëren. De nieuwe dekbedovertrekken kunnen je slaapkamer veranderen en bieden inspiratie voor een eventuele make-over.

We hebben onze inkoper Kathrine Møller Nielsen gevraagd om enkele van haar favoriete dekbedovertreksets uit te kiezen. Ze vertelt waarom ze deze dekbedovertreksets zo mooi vindt en geeft achtergrondinformatie. 

VIDA - Marine look

"Geef je slaapkamer een marine look met dekbedovertrek VIDA. Zie jij jezelf ook al helemaal flaneren langs een haven met allemaal zeilboten? De zeemeeuwen maken geluid en je ruikt de frisse zeewind: dit gevoel krijg ik wanneer ik kijk naar dekbedovertrek VIDA. VIDA is wit en heeft blauwe strepen. De bies van het dekbedovertrek is ook blauw, wat zorgt voor een exclusieve look."

 

ADA - Scandinavisch en rustgevend

"Dekbedovertrek ADA is een nieuw product en onderdeel van onze SCANDINAVIAN SENSE collectie, met 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Het garen is geverfd met blauwe en zandkleurige stroken op een witte achtergrond. Wanneer het garen wordt geverfd voordat de stof wordt geweven, voelt de stof erg zacht en aangenaam aan. Voor mij roept dekbedovertrek ADA een zomers, rustgevend gevoel op.

Wanneer je ADA koopt, krijg je ook een stoffen tas van hetzelfde materiaal en in hetzelfde ontwerp, die je ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Wij zijn voor meer duurzame gebruiken in huis. Met ADA weet je zeker dat je duurzaam bent!"

 

ANDREA - Speels en informeel

"ANDREA heeft een simpel maar speels ontwerp. Het dekbedovertrek heeft een dubbelzijdig ontwerp, met aan de ene kant golvende zandkleurige lijnen op een witte achtergrond. Op de andere kant een egaal zandkleurig ontwerp. De lijnen lijken handgetekend, waardoor het een vrolijk en speels karakter krijgt."

 

Laura Sales and Marketing Assistant
Selin

Erg mooi!

Sia

Fijne dekbedovertreken bij de jysk, alleen mis ik de instopstrook .

Anne

De linnen overtrek niet centrifugeren?

Laura

Hallo Anne, wij raden inderdaad aan om linnen niet te centrifugeren. Dit kan de vezels erg beschadigen. Linnen droogt van nature snel. Groetjes Laura

frank

wij kopen hier met regelmaat...bijv dekbedden /hoezen/kussens en tuinmeubels enz, en zijn al zeker 10 jaar klant.

Van harte JYSK EN GA ZO DOOR. !!!!!

Maccie

Hebben jullie ook overtrekken voor 1 persoon, 220 cm?

Laura

Hallo,

Ja als je in onze zoekbalk 220 intypt, dan zie je dekbedovertrekken verschijnen en daar zitten ook een aantal 1 persoonsdekbedovertrekken bij.

Groetjes Laura

Comments