Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

BLACK FRIDAY IS GESTART | KORTING TOT 70%
Zorg voor elkaar - Je kunt ook afstand houden door online te winkelen op JYSK.nl

Bed met een dekbedovertrek en een afbeelding van inkoper Kathrine Møller Vinther

Onze favoriete dekbedovertrekken

Datum:

Categorie: Slapen

Tags: Bedlinnen, Dekbedovertrekset

Met een nieuw dekbedovertrek geef je jouw slaapkamer een nieuwe look voor weinig geld. Je kunt gemakkelijk het gevoel creëren dat je wilt - of het nu romantisch, modern, klassiek of iets anders is.

Kathrine Møller Vinther werkt al 5 jaar bij JYSK en als iemand weet wat de trends, kwaliteiten en het comfort van bedlinnen zijn, dan is zij het wel. We hebben haar gevraagd naar haar favorieten in het nieuwe assortiment van dit seizoen.

TANJA - industriële en klassieke touch

"Laten we beginnen met ons nieuwe dekbedovertrek TANJA, dat een geruit patroon heeft in kaki kleuren", begint Kathrine. "Wat mij echt fascineert is het contrast tussen de natuurlijke, organische kleur en het strakke, bijna industriële patroon. Met deze combinatie past het dekbedovertrek in elke slaapkamer, welke stijl het ook is of welke look je ook wilt creëren", gaat ze verder. "Je kunt het gebruiken als basis voor je inrichting en het past in een romantische, natuurlijke of misschien wat rauwere inrichting. TANJA is gemaakt van percal kantoen en is garengeverfd in een zachte, shirt-achtige kwaliteit die aangenaam is".

TANJA is vanaf week 35 verkrijgbaar op JYSK.nl en in onze JYSK winkels. 
 

Bed met een geruit dekbedovertrek


MINNA - evenwichtig en dynamisch

Het dynamische, maar evenwichtige, abstracte patroon MINNA spreekt tot de verbeelding. "De ene dag zie ik in het patroon een lucht vol met vogels, en de andere keer zie ik zeilen op een zee vol met schepen", zegt Kathrine. "Het patroon is nooit hetzelfde op twee dekbedovertrekken, dus elk dekbedovertrek is uniek. Het materiaal is van 100% katoen."

Dekbedovertrek met een patroon van wit met blauwe figuren


ASTA - nostalgisch en bohemian-achtig gevoel

ASTA heeft paarse en roze bloemen op een zwarte achtergrond en heeft een vintage look. "Mijn eerste gedachte toen ik dit zag was: wow! Er zit zoveel drama in dit ontwerp, maar het dekbedovertrek heeft een egale achterkant. Dus als je een meer rustige uitstraling wilt, draai het dekbedovertrek gewoon om," geeft Kathrine aan. "ASTA is gemaakt van een zacht en glanzend satijn katoen en in de print kun je elk klein detail van de bloemen zien."

ASTA is vanaf week 35 verkrijgbaar op JYSK.nl en in onze winkels. 
 

Dekbedovertrek met bloemen op een zwarte achtergrond in een lichte slaapkamer


Ook nieuw: SIMONE en AMALIE

We hebben nog meer mooie, nieuwe dekbedovertrekken. Bijvoorbeeld SIMONE en AMALIE. SIMONE heeft roze strepen en is gemaakt van satijn. AMALIE heeft een sierlijk, bloemen patroon.Twee erg mooie dekbedovertrekken om heerlijk onder te kunnen slapen!
 

Satijnen gestreept dekbedovertrek met roze in een slaapkamer

 

Licht paars dekbedovertrek met wit bloemenpatroon in een slaapkamer


Ben je op zoek naar dekbedovertrekken van biologisch katoen? Lees meer over onze dekbedovertrekken van hoogwaardige kwaliteit in de SCANDINAVIAN SENSE productlijn.