Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Licht blauw dekbedovertrek en Kathrine Moller Vinther, inkoper bij JYSK

Onze favoriete dekbedovertrekken

Datum:

Categorie: Slapen

Tags: Bedlinnen, Dekbedovertrekset

Met een nieuw dekbedovertrek geef je jouw slaapkamer een nieuwe look voor weinig geld. Je kunt gemakkelijk het gevoel creëren dat je wilt - of het nu romantisch, modern, klassiek of iets anders is.

Kathrine Møller Vinther werkt al 5 jaar bij JYSK en als iemand weet wat de trends, kwaliteiten en het comfort van bedlinnen zijn, dan is zij het wel. We hebben haar gevraagd naar haar favorieten in het nieuwe assortiment van dit seizoen.

‘Ik denk dat we in deze tijd allemaal wel wat vrolijkheid kunnen gebruiken, daarom wil ik drie kleurrijke dekbedovertrekken in de spotlights zetten,’ zegt Kathrine.

EMILY - bloemrijk en vrolijk

"Zelfs op de meest grijze en regenachtige dagen brengt dit beddengoed je in een vakantiestemming," begint Kathrine. "EMILY is een dekbedovertrek met bloemenprint van 100% percal katoenen dat zowel zacht als duurzaam is. Het ontwerp is geïnspireerd op de natuur met blauwe en gele bloemen en de groene bloemstengel op een gebroken witte achtergrond. De groene bies contrasteert met het patroon en voegt een klein randje toe aan de uitstraling, wat ik erg leuk vind. Als je net zo verliefd bent op de zomersfeer van dit overtrek als ik, kun je zelfs een bijpassend bedsprei en kussens krijgen om de look helemaal af te maken", vertelt Kathrine.
 

Bed met een bloemetjes dekbedovertrek in een slaapkamer met een nachtkastje en een witte tafellamp


CILJE - duurzaam met een Scandinavische look

CILJE is gemaakt van 51% gerecycled polyester en 49% katoen. We hebben veel moeite gedaan om een dekbedovertrek te creëren dat voldoet aan al onze eisen voor hoge kwaliteit en tegelijkertijd een keuze is die goed aanvoelt. Ik ben erg blij met dit resultaat", zegt Kathrine trots. "Deze mix van materialen maakt het een stof die zowel aangenaam als duurzaam is en de satijnbinding zorgt voor een aangenaam en zacht gevoel”.
 

Bed met licht blauw dekbedovertrek van van gerecycled polyester en katoen


Het ontwerp is modern en zeer Scandinavisch. Sommige mensen denken misschien dat een Scandinavische uitstraling meestal monochroom grijs of wit is, maar belangrijker is eigenlijk de rustige uitstraling. CILJE heeft een geweven patroon dat een beetje "speelsheid" toevoegt, maar het behoudt zijn harmonieuze uitstraling. Dit dekbedovertrek past in elke slaapkamer en is verkrijgbaar in petrol en zand kleur. CILJE behoort tot onze productlijn van duurzame producten, Scandinavian Sense, die ook handdoeken en een badmat bevat," voegt Kathrine toe voordat ze haar derde favoriet onthult.


BELMA - romantisch

"Het pure uiterlijk van dit dekbedovertrek is genoeg om je stemming een boost te geven. De kleuren zijn helder en levendig, en in mijn ogen zweven de reusachtige bloemen in geel, taupe en legergroen als kwallen over de zandkleurige achtergrond. BELMA is gemaakt van 100% satijn katoen en de zomerse kleurtinten dragen bij aan een vrolijke, optimistische uitstraling. Als je een romanticus bent met een zwak voor een harmonieus design, dan is dit overtrek iets voor jou", zegt Kathrine.

Bed met dekbedovertrek met bloemen in een slaapkamer met nachtkastje en een tafellamp


Het nieuwe assortiment dekbedovertrekken is uiterlijk vanaf 17 januari online verkrijgbaar. 

Dit zijn Katrine’s favorieten uit de nieuwe collectie. Wat is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties!