Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Wit dekbedovertrek ligt op bed

Onze favoriete dekbedovertrekken

Datum:

Categorie: Slapen

Tags: Bedlinnen, Dekbedovertrekset

Nieuw bedlinnen houdt de kracht om jouw slaapkamer op te frissen tegen een zeer lage prijs. Het is een snelle manier om de visuele expressie van de kamer te vernieuwen, en je kunt gemakkelijk het gevoel creëren dat je wilt - of het nu romantisch, modern, klassiek of iets anders is.

Kathrine Møller Vinther werkt al 5 jaar bij JYSK en als iemand weet wat de trends, kwaliteiten en het comfort van bedlinnen zijn, dan is zij het wel. We hebben haar gevraagd naar haar favorieten in het nieuwe assortiment van dit seizoen en ze heeft toegestemd om haar inzichten te delen.

TANJA - industriële en klassieke touch

"Laten we beginnen met ons nieuwe bedlinnen TANJA met een geruit patroon in kaki kleuren", begint Kathrine. "Wat mij echt fascineert is het contrast tussen de natuurlijke, organische kleur en het strenge, bijna industriële patroon. Met deze combinatie past het in elke slaapkamer, welke stijl het ook is of welke look je ook wilt creëren", gaat ze verder. "Je kunt het gebruiken als basis voor je inrichting en het in een romantische, natuurlijke of misschien wat ruwere richting brengen. TANJA is een garen geverfde katoenen perkaal in een zachte, shirt-achtige kwaliteit die zeer aangenaam is".

 

MINNA - evenwichtig en dynamisch

Het dynamische, maar evenwichtige, abstracte patroon, MINNA spreekt tot de verbeelding. "De ene dag denk ik dat het patroon op dit beddengoed lijkt op vogels in de lucht, de volgende dag zie ik zeilen op een zee vol met schepen", zegt Kathrine. "Het patroon is nooit hetzelfde op twee sets, dus elke set is uniek. Het materiaal is 100% katoen in een platgeweven kwaliteit."

ASTA - nostalgisch en bohemienachtig gevoel

ASTA heeft paarse en roze bloemen op een zwarte achtergrond en het totaalbeeld is zeer vintage. "Mijn eerste gedachte toen ik dit zag was gewoon wow! Er zit zoveel drama in dit ontwerp aan één kant, maar het dekbedovertrek is dubbel uitgevoerd met een monochrome achterkant. Dus als je in de stemming bent voor iets vrediger, draai het dan gewoon om," stelt Kathrine voor. "ASTA is in een zachte en glanzende katoenen satijnen kwaliteit en de print is digitaal, zodat je elk klein detail in de bloemen kunt zien."

AMALIE - de essentie van romantische expressie

"Zoek het "romantische" op in een woordenboek en je ziet misschien een afbeelding van dit bedlinnen," zegt Kathrine met een glimlach. "Het paisley-patroon op de zachte rooskleurige achtergrond geeft deze set een vrouwelijke, romantische en klassieke uitstraling die dicht in de buurt komt van het gevoel van een slaapkamer. Draai hem om en je ziet kleine witte puntjes op de zachte rooskleurige achtergrond. Hoe je het ook wendt of keert, dit ontwerp is perfect voor elke slaapkamer met zijn klassieke uitstraling.

Alle landen:

Het nieuwe assortiment beddengoed is vanaf 17 juli 2020 online en in onze winkels te koop.

Blijf op de hoogte van meer blogberichten over de nieuwe trends in JYSK.

Heb je hoge eisen? Lees meer over onze hoge kwaliteit bedlinnen in de SCANDINAVIAN SENSE productlijn.