Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Ontdek onze nieuwe Nordic Mood voorjaarscollectie

Ontdek onze nieuwe Nordic Mood voorjaarscollectie

Datum:

Categorie: Inspiratie, Woonkamer

Nog heel even volhouden, het einde van de winter is bijna in zicht! Na een lange winterperiode heb ik altijd zin om mijn interieur een frisse en nieuwe uitstraling te geven. Ik bedoel niet dat ik mijn hele huis een make-over geef, maar juist door het toevoegen van eenvoudige details of accessoires. Dit kan al heel wat doen met je interieur! 

Op 13 februari introduceert JYSK de nieuwe Nordic Mood collectie. Met de Nordic Mood collectie kun je op een laagdrempelige manier de Scandinavische stijl in jouw interieur halen. 
 

Combinatie van materialen, vormen en texturen

De eerste Nordic Mood collectie van 2018 wordt gekenmerkt door een bohemian stijl met een Scandinavische uitstraling en uiteenlopende materialen, vormen en texturen. 

De nieuwe collectie bestaat onder andere uit een licht plaid met een eenvoudig patroon en franjes, een sierkussen met een zachte structuur en een imitatie lamsvacht dat zorgt voor warmte en sfeer in je woning. 
 


Je kunt de producten uit de Nordic Mood collectie goed met elkaar mixen en matchen. Combineer mooi, licht textiel met een donkere, gevlochten mand voor een knusse sfeer. Wil je een meer luxe uitstraling? Ga dan voor een klassieke metalen kandelaar of een mooie glazen vaas met gouden details. 

 


Door gebruik van lichte en natuurlijke tinten, heeft de Nordic Mood collectie een tijdloze uitstraling. De charme van deze collectie zit in de details, zoals de franjes, matte afwerking en eenvoudige patronen. Dit geeft de Nordic Mood collectie een vrouwelijke en elegante look. Zet een mooie voorjaarsbloem in een vaas en geniet van de nieuwe, rustgevende sfeer in je interieur!

Nordic Mood in jouw eigen interieur

De items van de nieuwe Nordic Mood collectie worden in onze winkels in een speciale hoek getoond. Alle producten zijn ook verkrijgbaar via JYSK.nl. 

Tijdelijk verkrijgbaar

De Nordic Mood collectie is een tijdelijke periode verkrijgbaar. In 2015 zag de allereerste Nordic Mood collectie het licht en sindsdien is het een groot succes. De Nordic Mood collectie wordt elke drie maanden vernieuwd en bestaat uit zorgvuldig geselecteerde producten die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden, maar ook afzondelijk van elkaar fantastisch in je interieur staan.