Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

Eén nachtkastje - 3 stijlen

Eén nachtkastje - 3 stijlen

Datum:

Categorie: Slapen

Meestal besteden we weinig aandacht aan een nachtkastje in onze slaapkamer. Terwijl een nachtkastje echt niet alleen maar handig is om je smartphone en boeken op te leggen. Het juiste nachtkastje kan namelijk sfeer toevoegen aan je slaapkamer én een mooi meubelstuk zijn! 

Bij JYSK hebben we een uitgebreid assortiment aan nachtkastjes, voor ieders smaak. In dit blog besteden we aandacht aan het nachtkastje. Wij laten zien hoe je dit meubelstuk op verschillende manieren kunt stijlen! 
 

Romantisch en boho

Nachtkastje ILBRO is een eenvoudig nachtkastje dat je met veel verschillende stijlen kunt combineren. Creëer bijvoorbeeld een romantische en boho look. Plaats een leuke schaal met mooie accessoires, zoals een vaas, op het nachtkastje. ILBRO heeft één handige lade, waar je spullen kunt opbergen. 

 

Modern

Bij de foto hieronder zie je ILBRO in een mannelijke stijl. ILBRO is ook in het bruin verkrijgbaar, waardoor het een jaren '50 uitstraling krijgt. Gecombineer ILBRO met een functionele lamp en de grijze kleuren op de muur. Dit zorgt voor een moderne look. 

 

Vrouwelijk

Tenslotte kun je ILBRO ook goed combineren met een zachte, vrouwelijke stijl. Op het nachtkastje zie je vaas TORALF. De vaas heeft een elegante uitstraling. De vrouwelijke stijl kun je gemakkelijk in je eigen interieur creëren. In plaats van naturel kun je ook kiezen voor de witte variant van ILBRO

 

Heb je een kleine slaapkamer? 

Heb je een kleine slaapkamer, dan kan het nog wel eens lastig worden om een nachtkastje te plaatsen. Niet iedereen heeft namelijk een grote slaapkamer met veel ruimte naast het bed. Een oplossing hiervoor is het plaatsen van een wandplank naast of boven je bed. Hier kun je spullen op kwijt en het staat ook nog eens mooi! 


Verwen jezelf met een nieuwe dekbedovertrekset

Als je toch bezig bent om je slaapkamer een nieuwe look te geven, verwen jezelf dan ook met een nieuw dekbedovertrekset. SUS is een van onze nieuwe dekbedovertreksets met een Scandinavische look. Hiermee waan je je in een schattig, oud vakantiehuisje aan de kust!

Strepen zijn helemaal hot dit seizoen. Bij dit dekbedovertrek zijn de garen eerst geverfd voordat de stof is geweven. Hierdoor voelt de stof zacht aan en heeft het een kwalitatieve uitstraling. Het design past perfect in de Scandinavische stijl waar we bij JYSK van houden. Wil je meer weten over onze nieuwe dekbedovertreksets? Lees dan ons blog over de drie favoriete dekbedovertreksets van onze inkoper