Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Shop de mooiste meubelen met 20-50% korting tijdens de Meubelweek

Bekijk alle aanbiedingen
Gestylede kersttafel met borden, schaaltjes, kaarsen, kandelaars, servetten en kerstdecoratie

Binnenkijken: 2x een magische kersttafel

Datum:

Categorie: Binnenkijken

In onze Binnenkijken blogs nemen wij je mee in het interieur van JYSK fans! In deze blog laten wij zien hoe Floor (@washplate) en Linda (@interiorbylin) een mooie kersttafel hebben gestyled met items van JYSK. Kijk mee en laat je inspireren! 

Licht, warmte en gezelligheid

The most wonderful time of the year is aangebroken. December staat voor lichtjes, warmte en gezelligheid in huis. En misschien dit jaar nog wel een beetje extra! Een mooie kersttafel kan natuurlijk niet ontbreken, zodat jij met je dierbaren lekker lang kunt tafelen en kunt genieten van fijne gesprekken en een goed glas wijn. 

Je kunt als basis voor je kersttafel kiezen voor een mooi tafelkleed. Of wat dacht je van een mooie tafelloper? Je kunt ook kiezen voor leuke placemats. Floor koos voor haar kersttafel voor stoffen servet HARSYRA. Een stoffen servet heeft een meer luxe uitstraling dan papieren servetten en is dus perfect voor een mooi gestylede kersttafel. HARSYRA is verkrijgbaar in naturel, grijs en wit. 

Floor koos voor borden TONE. Deze borden zijn gemaakt van steengoed en passen vanwege de neutrale kleur bij veel verschillende kersttafel-stijlen. Schaal JO, ook gemaakt van steengoed, past hier perfect bij. De borden en schaal zijn niet alleen functioneel, maar ze zien er ook nog eens mooi uit.

Als finishing touch heeft Floor haar kersttafel gestyled met ster BIFROST, lichtsnoer DIOPSID, gouden takjes SAFRAN, stompkaars SOREN en kerstboom NORDRE

Bekijk alle keukenaccessoires

Een vleugje roze

De kersttafel van Linda heeft als basis een wit tafelkleed. Kies bijvoorbeeld voor tafelkleed HARSYRA, gemaakt van linnen en katoen. 

Linda heeft haar kersttafel gedekt met roze schaaltjes TORSTEN. Omdat de schaaltjes geen perfecte ronde vorm hebben, zien ze er uniek en speels uit. Een mooie toevoeging als je van kleur houdt! Verder heeft Linda gekozen voor broodplank KJELL, perfect om lekkere hapjes of stokbrood op te serveren. 

Wat is een kersttafel zonder mooie kandelaars, kaarsen en kerstboompjes? Linda heeft haar kersttafel gestyled met kandelaar GEFJON. Deze gouden kandelaar ziet er erg feestelijk uit. Kerstboompjes FLINGA zijn erg leuk als decoratie op je kersttafel. De kerstboompjes zijn verkrijgbaar in een pak met 3 stuks. Zet ze verspreid over je kersttafel neer en combineer ze met andere kerstboompjes, zoals kaars ALMANDIN of kerstbomen AMFIBOL

Tip: zet in je kandelaars dinerkaarsen CALLE met een LED-lampje. Het LED-lampje lijkt op echt flikkerend kaarslicht, waardoor je het verschil bijna niet ziet! Net zo sfeervol dus. En je hoeft met kaarsen CALLE niet bang te zijn voor kaarsvet vlekken! 

Wat vind jij van deze kersttafels? Laat het ons weten in een reactie onze deze blog.

Bekijk het kerstassortiment


Deze blog is in samenwerking met Floor (@washplate) en Linda (@interiorbylin) tot stand gekomen. De foto's zijn gemaakt door @washplate en @interiorbylin.