Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

 

Ontdek al onze fantastische kerstaanbiedingen!

Kerstmis is in aantocht en dat betekent dat we een gezellige tijd voor de boeg hebben, samen met onze geliefden. Bij JYSK vinden we kerst één van de hoogtepunten van het jaar, juist omdat iedereen dan zijn best doet om zijn huis onder te dompelen in een mooie kerstsfeer. Misschien houd jij wel van kleurrijke kerstdecoratie met glitters en glimmertjes, of ben je juist iemand die van een ingetogen kerst houdt met natuurlijke tinten. Bij JYSK vind je kerstverlichting, kerstdecoratie en kerst woontextiel voor iedere smaak. Ontdek dus nu ons geweldige kerstassortiment en vind jouw favorieten.

Je profiteert nu van korting tot 50% op heel veel artikelen! Ontdek onze categorieën en al onze fantastische aanbiedingen. 

🎅Bekijk de nieuwste folder
🎄 Vind de dichtstbijzijnde JYSK-winkel
🎁 Bekijk alle aanbiedingen

Doe mee aan het kerstspel Draai en Win

Versier je huis met traditionele kerstkleuren

Met zijn vele lichtjes, nostalgische muziek en vele familietradities is kerst een van de meest magische tijden van het jaar. Zodra december voor de deur staat, is Kerstmis overal - thuis, op straat, op het werk en in allerlei winkels. Als je een van die mensen bent die van kerst houdt, kun je waarschijnlijk niet wachten tot het december is om te beginnen met de versiering! 

Lees verder op ons blog