Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

 

Ontdek al onze fantastische kerstaanbiedingen!

Kerstmis is in aantocht en dat betekent dat we een gezellige tijd voor de boeg hebben, samen met onze geliefden. Bij JYSK vinden we kerst één van de hoogtepunten van het jaar, juist omdat iedereen dan zijn best doet om zijn huis onder te dompelen in een mooie kerstsfeer. Misschien houd jij wel van kleurrijke kerstdecoratie met glitters en glimmertjes, of ben je juist iemand die van een ingetogen kerst houdt met natuurlijke tinten. Bij JYSK vind je kerstverlichting, kerstdecoratie en kerst woontextiel voor iedere smaak. Ontdek dus nu ons geweldige kerstassortiment en vind jouw favorieten.

Je profiteert nu van korting tot 50% op heel veel artikelen! Ontdek onze categorieën en al onze fantastische aanbiedingen. 

🎅 Bekijk de nieuwste folder
🎄 Vind de dichtstbijzijnde JYSK-winkel
🎁 Bekijk alle aanbiedingen

Kom in de kerststemming met de nieuwe Nordic mood collection

Je hoeft niet alles in huis te veranderen om een gezellige en warme kerstsfeer te creëren. Je kunt je inrichting van het hele jaar makkelijk combineren met traditionele kerstelfjes, rode kussens en gouden snuisterijen.

Kerstmis is een periode van vreugde, gevuld met activiteiten binnenshuis. Daarom is het ook belangrijk om thuis een kerstsfeer te creëren die uitnodigt tot samenzijn.

Lees verder in onze blog