JYSK opent in België

19.06.2024

In de lente van 2017 krijgen ook Belgische klanten geweldige aanbiedingen op producten voor de slaapkamer, woonkamer en tuin, wanneer JYSK haar eerste winkels opent in het Noorden van het land. 


JYSK verwacht ongeveer 50 winkels in België te openen de komende jaren, en Country Manager voor JYSK in Nederland en België, Frank Christant, kijkt ernaar uit Belgische winkels aan de momenteel 84 JYSK locaties in Nederland toe te voegen.
“JYSK is warm verwelkomt door de Nederlandse consument, en ik hoop dat dit ook voor België zal gelden. Ik geloof dat JYSK echt kan bijdragen aan de markt en iets nieuws kan bieden aan de Belgische consument. Niet alleen door ons assortiment maar vooral door onze klantbenadering en klantenservice.”, legt Frank Christant uit.

Het beste team is cruciaal
De oprichter van JYSK, Lars Larsen, begon zijn avontuur toen hij een kleine winkel opende in de Deense stad Aarhus in 1979.

Sindsdien is JYSK snel gegroeid en vandaag de dag zijn er meer dan 2.340 stores in 41 verschillende landen, inclusief DÄNISCHES BETTENLAGER in Duitsland en Oostenrijk.

Wanneer JYSK in België opent heeft de keten winkels in alle grote Europese landen en Frank Christant kijkt ernaar uit om JYSK een succes te maken in België.
“JYSK is een grote organisatie met veel winkels over de hele wereld. Echter we openen in België wetende dat we nieuw zijn voor de Belgische consument en dat we iets bijzonders moeten bieden om succesvol te kunnen zijn. De beste medewerkers en de beste service zijn cruciaal en daarom zijn we al gestart met het vinden van de juiste mensen om een geweldige organisatie op te bouwen”, zegt Frank Christant.

 *

Het ontstaan van de JYSK Group ligt in Scandinavië: de eerste winkel werd in 1979 geopend in Denemarken en op dit moment heeft de JYSK Group meer dan 2.340 winkels in 41 landen. In Duitsland en Oostenrijk opereert men onder de naam 'Dänisches Bettenlager' en de keten staat bekend als simpelweg 'JYSK' in de rest van de wereld. De missie van de JYSK Group is om iedereen te voorzien van een goede aanbieding en wereldwijd winkels te openen. Lars Larsen, de eigenaar en oprichter van de JYSK Group, is ook eigenaar van meubelketens Bolia.com, IDEmøbler en ILVA – alsmede een aantal anderen bedrijven. De totale omzet van de LARS LARSEN GROUP is 3.1 miljard euro.