Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Kleur en styling bepalen de sfeer in jouw slaapkamer

Kleur en styling bepalen de sfeer in jouw slaapkamer

Wat voor sfeer wil jij graag in je slaapkamer benadrukken? Heb jij een voorkeur voor een slaapkamer die rust ademt? Of houd je meer van een speelse, warme stijl? Je kunt eenvoudig een slaapkamerstijl creëren die bij je persoonlijkheid en smaak past. Laat je inspireren door deze twee verschillende interieurs, die het verschil benadrukken dat styling en kleur maken in een witte slaapkamer. Je kunt woontextiel, beddengoed, verlichting en accessoires gebruiken om een slaapkamer te creëren waar je je thuis en comfortabel voelt - een kamer waar je echt helemaal tot rust komt! 

Scandinavische kleuren

Als je van een rustige sfeer houdt, gebruik dan lichte, neutrale kleuren zoals gebroken wit en grijs, natuurlijke materialen zoals hout en stro en probeer te denken als een minimalist. Debkedovertrek ADA is gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en geverfd met blauwe en zandkleurige strepen op een witte achtergrond. Het straalt een ontspannen sfeer uit en als je het combineert met geweven manden en een vaas met kunstplanten, heb je een slaapkamer die het Scandinavische leven ademt.

 

Warme kleuren 

Gebruik warme tinten (zoals oranje, rood en geel), hout en groene planten om een warmere sfeer in de slaapkamer te creëren. In deze slaapkamer hebben we dekbedovertrek ANDREA gecombineerd met tapijt TULPAN in gebroken wit, terracotta en geel, en de THEODOR klemlampen in verbrand rood. Als kers op de taart hebben we kratten JARLE en plantenpot AXEL in geel toegevoegd. De zandkleurige, golvende lijnen op het beddengoed en het fijne patroon op de manden zorgen voor een vrolijke en zorgeloze sfeer in de slaapkamer.


Welke stijl is jouw favoriet? 

Lees ook ons blog waarin onze inkoper vertelt over haar favoriete dekbedovertrekken

 

Ontdek meer

Gids: Keuze van een spiegel

Veiligheidstips voor buitenverlichting met kerst

Kom in de kerststemming met de nieuwe Nordic Mood collection

9 tips om energie te besparen deze winter

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.