Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Festival essentials

Festival essentials van JYSK

Het festivalseizoen is weer losgebarsten! De Zwarte Cross, Rock Werchter of Sziget staan misschien wel bovenaan jouw lijst. Waar je ook heen gaat, je kunt maar beter op alles voorbereid zijn, zodat je maximaal kunt genieten van het festival en je je niet druk hoeft te maken of je tent waterdicht is of dat je luchtbed wel de hele nacht hard blijft. 

Gelukkig hebben wij bij JYSK een breed assortiment met handige artikelen die jou helpen om er het beste festivalseizoen ooit van te maken! Je wilt natuurlijk wel nog geld overhouden voor een biertje op het terein, dus hebben we bij het samenstellen van deze lijst ook voor je op de prijs gelet. 

Een goede nachtrust

Na een dag op een festival kun je aardig moe zijn. Dat is niet zo gek als je de hele dag aan het dansen bent, van de ene naar de andere stage loopt en ook nog op en neer naar de camping. Bij een meerdaags festival is het wel fijn om de uurtjes die je hebt goed te slapen.   

Bij JYSK hebben we verschillende slaapmatjes, zelfopblazende matten en luchtbedden. Slaap je één nacht op de camping, dan is een slaapmatje voor jou misschien genoeg. Verblijf je meerdere nachten op de camping, dan raden wij een zelfopblazende mat of luchtbed aan. Deze scoor je al voor een klein prijsje. Slaap je met twee personen in een pop-up tentje kijk dan goed hoe groot het luchtbed moet zijn waar je op wilt slapen. Ga voor een luchtbed van 137 cm in plaats van 2 van 76 cm, zo hou je ook ruimte in je tent over voor je tassen.

Blijf goed warm

In Nederland zijn de nachten zelfs in de zomer toch redelijk koud. Vooral na een lange dag is het dan lekker om in je tent in een lekker warme slaapzak te kruipen. Denk je toch dat een slaapzak te warm voor je is of juist te koud, neem dan een fijn plaid mee. Deze kun je overdag ook makkelijk gebruiken om even op te genieten van de zon, of om je heen te slaan als het 's avonds afkoelt. 

Genieten van het weer

Als je geluk hebt kun je tijdens een festival niet alleen genieten van de muziek, maar ook van het weer. Rust jij liever 's middags nog lekker uit voor je 's avonds weer verder gaat feesten? Vergeet dan niet om stoeltjes mee te nemen. Zo kun je met je vrienden nog een potje kaarten aan tafel of even rustig wakker worden buiten je tent, zodat je niet de tent uitbrandt met warm weer. 

Je kunt natuurlijk ook gewoon je luchtbed uit je tent trekken en daarop verder slapen, maar kijk dan niet verrast op als er ineens een vreemde naast je ligt! 

Niet te vergeten

Er is maar een ding dat niet kan ontbreken op een festival: een lekker koud biertje! Als je op een festivalcamping slaapt mag je vaak wel een bepaald aantal blikken of flesjes bier meenemen. Maar wie houdt er van lauw bier? Juist, niemand. Denk daarom ook aan een koeltas met koelelementen, zo heb je in ieder geval de eerste dag lekker koud bier. En mocht er een bar zijn op de camping, dan zijn ze vast zo aardig om je wat ijsklontjes te geven zodat je ook de tweede, derde, vierde en misschien wel vijfde dag je bier koud kunt houden. 

Maak er een mooi festival seizoen van!

Ontdek meer

Een gids voor het kiezen van de juiste partytent

Een gids voor het kiezen van de juiste partytent

Trampolines: 7 overwegingen voor aankoop

Trampolines: 7 overwegingen voor aankoop

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen