Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Wegwerpbarbecue, drinkglazen en drinkbekers op het strand

Buiten koken op een wegwerpbarbecue

Als je op weg bent om een dag te picknicken in het park, bos of op het strand, kan het meenemen van een zware metalen barbecue nogal lastig zijn, als het al mogelijk is. Wanneer je geen zware barbecue mee kunt nemen, is het misschien wel een optie een draagbare wegwerpbarbecue - ook bekend als barbeque, BBQ of instant grill - mee te nemen. Een geweldige en betrouwbare optie voor elk uitje. 

Een wegwerpbarbecue gemaakt van bamboe en karton

De CASUS wegwerpbarbecue is de ideale oplossing om te genieten van de zomertijd buiten, aangezien de wegwerpbarbecue gemaakt is om mee te nemen als je buiten wilt koken. Het is gemaakt van food grade bamboe en karton en het heeft lavastenen en briketten gemaakt van bamboe houtskool. De CASUS wegwerpbarbecue is een mooie optie voor een efficiënte feel-good ervaring en biedt jou, je vrienden en familie de mogelijkheid om vers eten ter plekke te bereiden terwijl je weg van huis bent.

De CASUS wegwerpbarbecue draagt het FSC® Recycled label, wat inhoudt dat de BBQ is geverifieerd als product gemaakt van gerecycleerd op bosbouw gebaseerde materialen. Met CASUS biedt JYSK een alternatieve optie voor traditionele wegwerpbarbecues die helpt in het verminderen van de vraag naar nieuwe bosrijkdommen (FSC® N001715).

Houd er rekening mee dat net als met elk op houtskool gestookte grill in de natuur, het altijd heel belangrijk is dat je ervoor zorgt dat je de brandende resten dooft, na gebruik alles opruimt en de grill op de juiste manier weggooit. Met de CASUS barbecue is dat makkelijk te doen - zolang de kolen volledig gedoofd zijn kun je de barbecue veilig weggooien in een gewone prullenbak of zelfs in het kampvuur.

Voordelen van een wegwerpbarbecue

Het grootste voordeel van een wegwerpbarbecue is het feit dat je versbereide warme maaltijden kan maken terwijl je weg van huis bent. Ter plaatse koken betekent dat je van je maaltijd kunt genieten die rechtstreeks van de grill komt. Je eten thuis bereiden en meenemen is een goede keuze, vooral als je finger foods als sandwiches hebt waarbij een vroege voorbereiding altijd goed is. Hoewel, als je hotdogs, steaks of maïs bakt, dan is het al klaargemaakt meenemen niet helemaal dezelfde ervaring als wanneer ze rechtstreeks van de barbecue komen.

Een ander groot voordeel van een wegwerpbarbecue - of elk type barbecue - is dat je eten wordt gebraden. Dit resulteert in een aromatische verkoling van vlees en groenten, wat de smaak van de maaltijd verbeterd.

Essentiele items voor koken en eten in de buitenlucht

Wanneer je onderweg bent en wilt eten, is het vooral belangrijk dat je goed uitgerust bent met de juiste accessoires voor koken en eten in de buitenlucht. Van koeltassen tot herbruikbare rietjes, neem alles mee dat je nodig hebt om een leuk uitje met vrienden en familie te hebben.

Ontdek meer

Een gids voor het kiezen van de juiste partytent

Een gids voor het kiezen van de juiste partytent

Trampolines: 7 overwegingen voor aankoop

Trampolines: 7 overwegingen voor aankoop

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Een uitgebreide gids over de materialen voor tuinmeubelen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen

Gids: De perfecte tuintafel kiezen