Een eettafel voor jouw eethoek

Een ronde eettafel, een witte eetkamertafel, een tafel met zwarte tafelpoten, een schattig klein bistrotafeltje voor in de serre, een eetkamertafel in blank hout met schuine poten of een eetkamertafel in antiek-look, je vindt het bij JYSK.

We hebben een breed assortiment met diverse eetkamertafels en keukentafels voor ieder budget. Wanneer je doordeweeks keer met z'n tweeën dineert, maar bijvoorbeeld in het weekend met meerdere personen, is het aan te raden om een uitschuiftafel te nemen. Hiermee creëer je in een handomdraai extra ruimte aan tafel voor jouw bezoek. 

Wil je het extra gezellig maken in je eetkamer of woonkamer? Kies dan eens voor een ronde eettafel. Op deze manier kun je elkaar beter aankijken, wanneer je aan je eethoektafel zit.
 

Hippe eettafels voor in de eetkamer

Bij JYSK vind je eettafels met een hip design volgens de laatste Scandinavische trends. Kies bijvoorbeeld voor een ronde eetkamertafel met een stevige middenpoot of een rechthoekige uitschuiftafel met schuine tafelpoten. Heb je een klein hoekje waarje graag een tafeltje zou willen plaatsten? Kies dan voor een hoektafel waar je 2 stoeltjes omheen kunt zetten of een klaptafel met wandbevestiging. Dit type eethoektafels is ruimte besparend en zeer praktisch. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een bistrotafeltje, dat vaak lekker klein is en ruimte biedt voor 2 personen.