Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Back to school

Maak je klaar voor de start van het nieuwe schooljaar! Misschien begin je wel aan een studie en ga je op kamers, dan heb je wellicht iets aan onze tips voor de inrichting van jouw studentenkamer. Wij hebben de essentials voor jou geselecteerd zodat je onbezorgd aan het nieuwe schooljaar kunt beginnen. 

Bureaus om je huiswerk aan te maken

Bij een nieuw schooljaar hoort natuurlijk (helaas) ook huiswerk. Hiervoor moet je een fijne plek hebben waar je rustig je huiswerk kunt maken. Een bureau is de eerste stap. Er zijn verschillende bureaus verkrijgbaar zoals in hoogte verstelbare bureaus, bureaus met lades of bureaus met LED-verlichting. Bij JYSK vind je wat je zoekt. 

Bureau- en gamestoelen om comfortabel je huiswerk te maken

Een comfortabele bureau- of gamestoel is een must als je huiswerk moet maken. JYSK heeft diverse bureau- en gamestoelen. Wil je zeker weten dat de bureau- of gamestoel die je op het oog hebt comfortabel zit? Bezoek dan een van onze winkels om de bureaustoel te proberen.

Ruim je schoolboeken op in een mooie kast

Geef je schoolboeken een mooie plek met een stijlvolle boekenkast of ladekast. Wij hebben boekenkasten en ladekasten in diverse kleuren, maten en stijlen. Kies de stijl die het beste bij jou past.