Click & Collect

Prijsgarantie

Gemakkelijk ruilen

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan tuinmeubelen en shop direct online!

Bekijk tuinassortiment

Slaapkamer

Slaapkamer

Altijd een goede nachtrust

Een goede nachtrust begint met het vinden van het perfecte matras en dekbed.

JYSK staat wereldwijd bekend om zijn kennis over slapen. Bij JYSK vind je een uitgebreid assortiment matrassen, kussens, dekbedden, dekbedovertreksets, boxsprings en bedden voor ieder budget. Een goede nachtrust voor jou en je gezin is een investering waar je elke nacht voor de rest van je leven van kunt genieten!

Weet je nog niet precies welk matras, dekbed of kussen het meest geschikt is voor jou? Lees dan één van onze online gidsen en laat je adviseren bij het vinden van het juiste artikel. 

 

Hoe kies je een geschikt matras?

Alles wat je moet weten over matrassen.

BASIC, PLUS, GOLD of PRICE STAR

Wat zou jij kiezen?

Nuttige informatie over dekbedden

Tips voor het onderhouden van je dekbed.

Nuttige informatie over kussens

Vind het kussen dat geschikt is voor jou.

Experts op slaapgebied

JYSK heeft een uitgebreide keuze in matrassen, dekbedden, kussens en beddengoed, zodat je altijd iets zult vinden wat bij jouw manier van slapen past – en altijd voor een redelijke prijs.

Onze serie matrassen heet DREAMZONE en de matrassen zijn leverbaar in de uitvoeringen BASIC, PLUS of GOLD. Met BASIC heb je een goed matras voor een goede prijs. Met PLUS krijg je extra comfort en kwaliteit. En GOLD is absoluut de beste kwaliteit die er te koop is.

Als experts op slaapgebied willen we je helpen met het vinden van het juiste matras en dekbed. Neem een kijkje in onze matrasgids, waar wij tips en adviezen geven om het juiste matras te kiezen. Een goede nachtrust is van vitaal belang voor jouw gezondheid en welzijn - het juiste matras kan hierbij helpen.

JYSK is partner van toonaangevende fabrikanten om je de grootste selectie van hoogwaardige dekbedden en kussens op de markt te bieden. Daarom raden wij je aan onze gids te lezen zodat je het juiste dekbed kunt kiezen. Je vindt er ook tips voor het onderhoud van je dekbed en een toelichting op het verschil tussen dons, veren en synthetische vezels.