Click & Collect

Prijsgarantie

Gemakkelijk ruilen

Alleen deze week nog krijgt u bij elke besteding van €25 in de JYSK winkel, een kortingsbon voor een dag onbeperkt Tikibad voor maar €10 p.p.!

Meer informatie

Tuinkussens

Tuinkussens

Ervaar de wereld van tuinkussens bij JYSK

Bij JYSK hebben we een ruim assortiment tuinkussens in verschillende vormen en kwaliteiten, zodat we kussens hebben die bij verreweg de meeste tuinmeubelen passen.

We hebben onder meer tuinkussens voor tuinstoelen met hoge rugleuning, tuinstoelen met lage rugleuning, tuinstoelen met verstelbare rugleuning, tuinbanken en ligstoelen. 

Nieuwe kussens voor de tuinmeubelen zijn een eenvoudige en goedkope oplossing als u zin hebt in een frisse verandering. Dankzij de talrijke kleuren en patronen kunt u precies de stijl creëren die u voor ogen hebt. Of u nu een klassieke uitstraling wilt met zwarte, stijlvolle tuinkussens of een moderne en energieke uitstraling met kleurige kussens: u vindt wat u zoekt bij JYSK.

Als u uw tuinkussens jarenlang mooi wilt houden, is het een goed idee om ze op te bergen in een kussenbox. Met een box voor kussens is opruimen na een lange dag in de tuin snel en eenvoudig gebeurd. 

Tuinkussens - Stoel rugleuning