Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Geef je woning een persoonlijke touch met een zorgvuldig gedecoreerde vitrinekast

Geef je woning een persoonlijke touch met een zorgvuldig gedecoreerde vitrinekast

Heb jij thuis ook een mooie vitrinekast of een kast met glazen schappen staan? Vitrinekasten zijn altijd al een klassiek meubelstuk geweest in de woonkamer. Zeker weten dat jouw grootouders er ook een hadden thuis. Vroeger diende een vitrinekast vooral als opslagplaats voor allerlei etenswaren. Vandaag de dag zijn ze vooral erg trendy en ideaal om te gebruiken als ruimte waar jij jouw personal stuff kan showen. Deze tentoonstelling at home hoeft echt niet alleen feestelijk porselein te bevatten, maar ook creaties van je kinderen, jouw favoriete foto's of design accessoires mogen hier een plekje krijgen. Met een goed gevulde vitrinekast laat je in één oogopslag zien wie je bent en waar je van houdt.

Functional classic

Functional classic - woonkamer met meubelen in Scandinavische retrostijl

Functional classic vertegenwoordigt het Scandinavische minimalisme – simpel en no nonsense. GAMMELGAB is een nieuwe serie meubelen die bestaat uit een vitrinekast, een dressoir en een eettafel. Het design met zijn twee kleuren past in menig woonkamer. De lange houten poten onder het dressoir en de vitrinekast zorgen ervoor dat de meubelen niet te kolossaal overkomen. Dit maakt de meubelen ook geschikt voor kleine ruimtes. Een ander praktisch voordeel is dat schoonmaken op deze manier lekker makkelijk is. Op de afbeelding is de eettafel gecombineerd met eetkamerstoelen JONSTRUP. Deze stoelen hebben een gestoffeerde zitting en eikenlook poten. De grijze kleur zorgt voor een mooi contrast bij het wit en hout.

GAMMELGAB vitrinekast in Scandinavische retrostijl met grijze leunstoel

Designstoel EJERSLEV leent zich er prima voor om lekker opgekruld te gaan zitten met een goed boek en een lekker kopje thee. Je favoriete boeken kun je mooi bewaren in de GAMMELGAB vitrinekast, samen met een aantal andere persoonlijke accessoires. De SANDBJERG tafelset bestaande uit 2 tafels kun je samen of apart gebruiken. Totally up to you!

Industrial vintage

Industrial vintage - een warme en sfeervolle look met een moderne twist

De 'industrial vintage' kamer, met donkere massief houten meubelen gecombineerd met een aantal antieke details, laat een frisse en toch gezellige en sfeervolle ruimte zien. De lichte BAKKELY stoelen zorgen voor een huiselijk gevoel. Een warme woonkamer met een moderne twist. Je voelt je er meteen welkom!

Zet meerdere vitrinekasten naast elkaar voor een imposant effect

Dit ziet er indrukwekkend uit nietwaar? Drie FREDERICIA vitrinekasten naast elkaar. Om er een persoonlijke draai aan te geven vul je de vitrinekasten met prachtig aardewerk, leuke porseleinen kopjes en mooi glaswerk. Je zou het bijna vergeten maar naast dat dit er mooi uitziet, biedt het natuurlijk ook ontzettend veel opbergruimte.

Ontdek meer

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP

Omarm de Japandi-stijl met SOLLERUP

6 simpele ideeën voor het inrichten van een klein appartement

6 simpele ideeën voor het inrichten van een klein appartement

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie