Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
 Tv-meubel, bijzettafel en salontafel met zwart metalen onderstel en een tafelblad in betonlook

In de spotlight: de DOKKEDAL collectie

Als je een moderne Scandinavische look in je huis wilt creëren, past onze DOKKEDAL serie daar perfect bij. In dit blog lichten we de DOKKEDAL artikelen uit, die een 4 of 5 sterren-beoordeling hebben onvangen van onze klanten*. 

De DOKKEDAL serie bestaat uit stevige en meer duurzame meubelen voor in huis: een salontafel, TV-meubel en bijzettafel. De meubelen zijn modern en hebben een betonlook met een metalen frame.


DOKKEDAL salontafel

Living room with coffee table, sofabed with cushions and armchair with throw


De DOKKEDAL salontafel heeft een betonlook blad met een melamine afwerking. Deze salontafel past perfect in een Scandinavische, minimalistische en industriële inrichting. Ook is de salontafel lekker ruim, waardoor je er veel spullen op kunt zetten. 

Een van onze klanten geeft het 5 sterren-beoordeling op JYSK.nl en typt: "Zeer mooie salontafel voor een mooie prijs. Krijg er veel complimenten over. Aanrader"

DOKKEDAL TV-meubel

TV bench with a mirror, a plate and magazines on the shelf room


TV-meubel DOKKEDAL is een veelzijdig meubelstuk voor in huis. Gebruik hem voor je TV of als lage sidetable. De eenvoud van het frame in combinatie met de betonlook zorgt ervoor dat het TV-meubel in de meeste huizen past, zonder al te veel ruimte in beslag te nemen.

Op JYSK.nl laat een klant een 5-sterren review achter: “Mooie hoogte en prima formaat. Geheel ziet er stevig uit en is makkelijk te monteren. Moderne look, past in nagenoeg ieder interieur. Gezien de prijs een goede aankoop!”
 

DOKKEDAL bijzettafel

Living room with end table and pouffe in front of a bookcase


Bijzettafel DOKKEDAL kun je in een (vergeten) hoek neerzetten of als je een kleine woonkamer hebt als salontafel gebruiken. Je kunt ook twee bijzettafeltjes naast elkaar zetten als salontafel. Zet je favoriete decoratie items of een mooie lamp op het bijzettafeltje. 

Een klant op JYSK.nl geeft het tafeltje 5 sterren: "Prachtig! Makkelijk in elkaar te zetten, totaal geen spijt van"

 

Bekijk ook onze blogs over de VANDSTED serie en de NORDBY serie

*De beoordelingen komen uit de JYSK NORDIC-landen, bestaande uit: Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slowakije, Nederland, Slovenië, het Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Bosnië en Hercegovina, Servië, Oekraïne, Roemenië, Bulgarije, Griekenland, België en Ierland.

Wat vind jij van de DOKKEDAL serie? Laat het ons weten in een reactie. 

 

Ontdek meer

6 simpele ideeën voor het inrichten van een klein appartement

In de spotlight: De TRAPPEDAL serie

In de spotlight: de NORDBY-serie

6 budget tips voor het inrichten van je woonkamer