Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Vrouw slaapt onder zomerdekbed

Slaap lekker tijdens de warme zomer met een zomerdekbed

Datum:

Categorie: Slapen

Tags: Dekbed, Zomerdekbed

Warme zomerdagen zijn heerlijk. Maar warme, plakkerige zomernachten niet bepaald.

Je herkent het vast wel, je ligt in bed te woelen omdat je door het warme, benauwde weer met geen mogelijkheid in slaap kunt komen. Of misschien word je wel bezweet wakker omdat je dekbed te warm is. Een goed zomerdekbed kan de oplossing zijn voor jou! Zeker als de zomer van 2019 net zo warm wordt als de zomer van 2018. 

Nieuw: licht en comfortabel

Bij JYSK hebben we dit seizoen drie nieuwe dekbedden, speciaal voor de warme zomernachten.


JYSK zomerdekbedden zijn makkelijk te onderhouden. Je kunt ze zo vaak wassen en drogen als je wilt, ze verliezen geen volume en de vulling beschadigt niet.

Een dekbed vervangt plaids en dekens

De zomerdekbedden zijn ook perfect om buiten te gebruiken. In plaats van plaids en dekens kun je ook het dekbed gebruiken voor een dagje aan het strand of in de tuin. Ook is het ideaal als picknickdekentje. Het maakt niet uit als hij vies wordt, na een wasbeurt ziet je dekbed er weer als nieuw uit. 

Lees meer over hoe je je dekbed en kussens het beste kunt wassen

Two girls eating in a park in sunny weather

Het aantal warme nachten is elk jaar weer anders. Wanneer je een jaar weinig warme nachten hebt kun je je zomerdekbed ook gebruiken als extra dekentje in de woonkamer.

Ga lekker op de bank liggen met een goed boek, je favoriete serie of misschien gewoon om een dutje te doen en geniet het hele jaar van je zomerdekbed.

Blijf koel wanneer het warmer wordt 

Een zomerdekbed ventileert goed waardoor je koel en droog blijft en heerlijk kunt slapen. Een winterdekbed is juist ontworpen om warmte vast te houden, in de zomer is dit dus verschrikkelijk om onder te slapen.

Wanneer de temperatuur in je slaapkamer verandert wanneer het buiten warmer of kouder wordt, raden we je aan om twee verschillende dekbedden te nemen. Een warme voor de winter en een koele en lichte voor de zomer. Dit zorgt voor een comfortabelere en gezondere nachtrust en verlengt de levensduur van je winterdekbed. Vocht en zweet zorgen er namelijk voor dat een winterdekbed sneller verslijt.