Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

Hygge op je balkon. Zorg voor een ontspannen sfeer.

Hygge op je balkon doe je zo

Datum:

Categorie: Tuin

Tags: Tuin, Tuinmeubelen, Tuinaccessoires, Bistroset

In de warme zomermaanden wil je vast en zeker het beste uit je balkon halen aangezien je hier dan aardig wat uurtjes zal doorbrengen. Het is dus van belang om je balkon zo slim en gezellig mogelijk in te richten. Dit maakt dat je balkon een fijne plek wordt om te genieten van de zomer.

 Hygge op je balkon

 

Een ontspannen, informele sfeer

Een balkon is de perfecte plek om een persoonlijke ontspannen plek voor jezelf te creëren, waar je de tijd kunt nemen om tot jezelf te komen. Hygge staat synoniem aan ontspanning en een informele atmosfeer. Met andere woorden, alleen als je echt ontspannen en relaxt bent, kun je pas echt genieten. Dus als je wilt dat jouw balkon gezellig is, moet je het ombouwen naar een plek voor optimale ontspanning en zelfvoldoening.

De juiste details en meubels

Hygge is een bijzondere sfeer die wordt gecreëerd door een fijne en kalme omgeving. Het zit ‘m allemaal in aandacht besteden aan de details. De keuze voor meubels en accessoires is dus ook zeer bepalend voor de sfeer die je wil creëren op je balkon.

Een bistroset kan handig zijn als je op je balkon wil eten

 

Ga voor loungemeubels of een bistroset

Er zijn een aantal manieren om op een balkon te ontspannen. Een goede optie is om te kiezen voor populaire loungemeubels voor op je balkon. Deze zien er niet alleen mooi en stijlvol uit, ze zijn ook lekker comfortabel om in te zitten en creëren daarmee een ontspannen sfeer. Een andere optie is om een charmant, klein bistrosetje voor je balkon te kiezen. Bistromeubilair is eenvoudig en neemt niet  veel ruimte in beslag. Het is iets waar de meeste mensen voor kiezen op hun balkon, vooral ook omdat een bistroset makkelijk te verplaatsen en op te bergen is.

 

Een comfortabel balkon is een gezellig balkon

Er is weinig gezelligs aan de hele avond op een balkon zitten in een ongemakkelijke harde stoel of wanneer je zit te rillen van de kou als in de avond de temperatuur daalt. Het is daarom een goed idee om een aantal kussens en plaids op je balkon te hebben liggen. Deze zullen ervoor zorgen dat je dat optimale hygge gevoel bereikt wanneer je samen met je vrienden of vriendinnen een wijntje drinkt op je balkon.

Geniet meer van je balkon

Een balkon hoeft niet alleen een plek te zijn waar je je voeten omhoog gooit en van je wijn nipt. Een andere manier om van je balkon te genieten is door lekker je avondmaaltijd hier te eten. Zo haal je alles uit de fijne zomermaanden. Wanneer je geen ruimte op je balkon hebt voor een grote eettafel, dan zou een bistroset wederom uitkomst kunnen bieden.

 Lekker buiten eten op je balkon

 
Frisse buitenlucht is goed voor je, het is dus goed om lekker veel buiten te zijn wanneer het kan. Even lekker op je balkon zitten na een drukke hectische werkdag zorgt ervoor dat je weer een beetje energie krijgt en de drukke dag achter je kan laten.

Sfeervolle verlichting

De juiste verlichting zet de puntjes op de i wanneer je een balkon in hygge stijl wil creëren. Kaarsen bieden hier de perfecte uitkomst. Deze zorgen voor een subtiel, bewegend licht wat zorgt voor optimale sfeer.  Je kunt ook lantaarns op je balkonvloer plaatsen en theelichthouders op je tafel en bijzettafel. Dit zorgt voor verschillende ‘levels’ van verlichting op je balkon wat absoluut de finishing touch is voor jouw eigen hygge balkon.