Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Verstelbare bedsets

Kijk je voor het slapen gaan nog graag even televisie of lees je regelmatig een boek, dan kan een verstelbare bedset extra comfort bieden. Met de afstandsbediening aan de zijkant van het bed kun je zelf de hoogte van de rugleuning instellen, terwijl je op bed ligt. Speciaal voor verstelbare bedsets verkopen wij split topmatrassen die mee bewegen met de hoogte van de rugleuning.  

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste bed en matras? Met behulp van deze tips kun je de juiste keuze maken.

Verstelbare bedsets

 
Verstelbaar bed GOLD E50 90x200
Verstelbaar bed GOLD E50 90x200
 
Verstelbaar bed 90x200 TEMPRAKON
Verstelbaar bed 90x200 TEMPRAKON
 
Verstelbare bedset HØIE 200 90x200
 
DUNLOPILLO 200 verstelb bed 180x200

Verstelbare bedsets - Accessoires

 
Topmatras 90x200
Topmatras 90x200

Verstelbare bedden voor steun en comfort

Bij JYSK vind je altijd een ruim assortiment verstelbare bedden en accessoires. Met een verstelbaar bed ben je verzekerd van optimale steun en comfort, of je nu wilt slapen of alleen even wilt ontspannen met een goed boek.

Verstelbare bedden combineren bepaalde matrassen met hoog/laag-bodem, waardoor je de optimale zit-, rust- en slaaphouding kunt vinden. Een verstelbaar bed is bijvoorbeeld een goede keus als je ervan houdt om in bed te lezen of tv te kijken. Je kunt dan gemakkelijk omhoog komen en een comfortabele houding vinden. Als je oogleden zwaar worden en het tijd is om te slapen, doe je het bed gewoon weer rustig en stil naar beneden. Als je vermoeide benen hebt na een lange dag werken, kan het prettig zijn om ze iets hoger te leggen.

Een verstelbaar bed is ook praktisch als je gedurende een langere periode bedlegerig bent, omdat je je lichaamshouding kunt afwisselen.

Bij JYSK hebben we een groot aantal complete verstelbare bedden, maar je kunt ook zelf de gewenste afzonderlijke onderdelen combineren. 

ONTVANG €5 KORTING OP JE VOLGENDE WINKELAANKOOP*

Visa Mastercard