Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Lente Knallers | Wij starten de lente met 20-50% korting op ons complete tuinassortiment!

Bekijk alle aanbiedingen

Dekbedclip NELLIE 16stk/pak

SKU: 1001000

Dekbedclip NELLIE 16stk/pak

  1 pak 4,-
 
beoordeling(en)

Polypropyleen. Met deze clips voorkom je dat het dekbed gaat verschuiven. Pak met 16 stuks.

Specificaties

Alle beoordelingen

 
49 internationale beoordeling(en) |
Schrijf een beoordeling
03/03/2018

debedclip nellie

lastig te bevestigen, maar als het eenmaal zit werkt het wel

Plaats: Den Haag Leeftijd: Boven 65 Geslacht: Vrouw
05/02/2018

Waardeloos

Veel te kleine ruimte om fatsoenlijk het dekbed en overtrek aan elkaar te bevestigen. Nutteloos product! Ik ga voor de betere versie clips! Goedkoop is duurkoop. Helaas bij het bevestigen zijn de clipjes kapot gegaan en daarom geen geld retour.

Plaats: Leeuwarden Leeftijd: 45-54 Geslacht: Man
30/01/2018

Dekbedclips

Ongelooflijk slecht. Ze zijn zó klein dat je dekbed plus overtrek er onmogelijk samen in krijgt. Jammer dat ik de commentaren van andere Nederlanders niet eerder had gelezen. Wat zouden die Scandinavische beoordelaars weten wat wij niet weten, of gaat het om trollen?

Plaats: Delft Leeftijd: 45-54 Geslacht: Man
17/12/2017

Dekbedclips

Waardeloos! Onvoorstelbaar dat ze worden verkocht.

Plaats: Utrecht Leeftijd: 55-64 Geslacht: Man
07/04/2017

dekbedclips

zeer slecht, je krijgt de punt van de hoes en het dekbed zelf niet in de klemmetjes. Die dingen zijn veel te klein, als ze ééns zo groot waren dat misschien wel want het idee is goed

Plaats: Rosmalen Leeftijd: 55-64 Geslacht: Vrouw
14/08/2016

dekbedclipjes

Helaas zijn de clips zo klein ,dat het bevestigen zeer moeizaam ging. De meeste clips waren de volgende dag alweer los. Volgens de aanwijzingen bevestigd, maar het resultaat is niet zoals gehoopt.

Plaats: Zeeland Leeftijd: Boven 65 Geslacht: Vrouw
01/04/2016

Mevrouw

Waardeloos. Lag bij mij al na 1 dag in de prullenbak

Plaats: Hoofddorp Leeftijd: 45-54 Geslacht: Vrouw
26/03/2015

Klein

Ik heb een IKEA dekbed van 2.20 bij 2.40 en het dekbed verschuift altijd in het overtrek, waardoor ik deze clipjes heb gekocht. Het idee is waanzinnig goed, maar ze zijn zo ontzettend klein, dat het moeilijk is het dekbed alleen al erin te klemmen, laat staan nog een overtrek. Alleen bij héél nauwkeurig precisiewerk kun je twee puntjes samenklemmen, en ik vermoed dat dat te weinig is om ook daadwerkelijk te blijven zitten. Anderzijds begrijp ik uiteraard dat je ook geen enorme knijpers in de hoeken van je dekbed wilt ivm comfort.

Plaats: Assen Leeftijd: 25-34 Geslacht: Vrouw
01/12/2015

Щипки за завивка?Неее....

Добър замисъл,лошо изпълнение!Много са малки,не могат да се закопчеят на съвсем тънки олекотени завивки.

Oorspronkelijk geschreven op jysk.bg

Plaats: Русе Leeftijd: 45-54 Geslacht: Vrouw
03/08/2018

Držáky na přikrývky

Jsou skoro k ničemu,přikrývka by musela být hodně tenká,a s ostrými rohy. Drží to jen chvilku.Snad kdyby byly větší,bylo by to lepší.

Oorspronkelijk geschreven op jysk.cz

Plaats: Praha 3 Žižkov Leeftijd: Boven 65 Geslacht: Vrouw

Wanneer je online bij JYSK winkelt, dan kun je kiezen uit verschillende bezorgmogelijkheden zowel naar een JYSK winkel bij jou in de buurt, direct bij je thuis of op je werk:

Click & collect – Geen verzendkosten

Met Click & collect kun je artikelen online reserveren en deze afhalen in een JYSK winkel naar keuze. Wanneer je artikelen online reserveert zal JYSK binnen één uur bevestigen dat jouw bestelling klaar is om te worden opgehaald. 
Aan Click & Collect zijn geen extra kosten verbonden en je betaalt pas voor de gereserveerde artikelen wanneer je deze ophaalt in de winkel.

Pick up in store – Geen verzendkosten

Je kunt online jouw bestelling plaatsen en bij de bezorgopties kiezen om jouw bestelling bij een winkel te laten bezorgen. Het minimale bestelbedrag is hierbij € 70. Je haalt de bestelling vervolgens op zodra deze voor je klaarstaat. De winkel informeert je hierover. 

Thuisbezorgen kleine pakketten - Verzendkosten

Wanneer je online bij JYSK winkelt, kun je er altijd voor kiezen om jouw aankoop thuis te laten bezorgen, op je werk of op een ander adres dat voor jou beter uitkomt.
Kleine pakketten worden per post verstuurd of door een pakketservice. 

Grote pakketten – Verzendkosten

Bij de aanschaf van een groot en zwaar artikel, zoals een matras, bank of andere grote meubels, vinden veel klanten het prettig om deze thuis te laten bezorgen. JYSK werkt samen met bekende en betrouwbare bezorgbedrijven over de hele wereld voor het bezorgen van deze pakketten, om er voor te zorgen dat onze bezorgservice betrouwbaar en punctueel is. Klanten kunnen kiezen tussen levering tot aan de deur, dit betekent dat het artikel niet naar binnen wordt gebracht, of er kan gekozen worden voor dat de bezorgers het artikel neerzetten in de kamer waar jij jouw product graag wil hebben staan.

Alleen in winkel

JYSK is er trots op om een ruim assortiment te hebben in zowel onze winkels als in onze online shop. In een aantal gevallen kan een specifiek artikel alleen maar worden gekocht door gebruik te maken van Click & Collect of het direct te kopen in onze fysieke winkels. Dit kan het geval zijn met kwetsbare en breekbare artikelen, artikelen uit de sale, artikelen die uit het assortiment gaan of artikelen die slechts voor een korte periode worden verkocht.

Welke manier van bezorgen je ook kiest, we kijken er naar uit om jou van dienst te zijn!