Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Beddengoed voor baby's en kinderen

Onze kleintjes betekenen alles voor ons en we willen voor hen het allerbeste. Een veilige en gezellige slaapplek is daarom voor veel mensen belangrijk. Naast een goed bed, een goede matras en een goed dekbed is ook het beddengoed belangrijk. Beddengoed zorgt voor de 'finishing touch' en creëert de sfeer die u wilt.

Bij JYSK vindt u een ruim assortiment beddengoed voor baby's en kinderen met vele mooie motieven. Een aantal baby- en juniordekbedovertreksets hebben tekenfilmfiguren die de kinderen al kennen van bijvoorbeeld de televisie. Dat kan aanleiding zijn voor een gezellig praatje, als het tijd is voor een verhaaltje voor het slapen gaan.

Ons beddengoed voor baby's en ons kinderbeddengoed zijn ook een heel mooi cadeau bij een doopviering of verjaardag. U kunt de baby- of juniordekbedovertrekset eventueel ook combineren met een zachte handdoek met hetzelfde motief.

Dekbedovertreksets voor baby's en kinderen moeten vaak worden gewassen, zodat vuil wordt verwijderd. Daarom is het altijd prettig om een ruim assortiment baby- en juniorbeddengoed te hebben. U kunt er met andere woorden zeker van zijn dat beddengoed een cadeau is dat gebruikt zal worden.

JYSK's babybeddengoed en juniorbeddengoed hebben het milieu- en gezondheidskeurmerk Oeko-Tex en kunnen in de machine worden gewassen.

ONTVANG €5 KORTING OP JE VOLGENDE WINKELAANKOOP*

Visa Mastercard