Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

50% KORTING OP DE ONLINE BEZORGKOSTEN | 20-60% KORTING TIJDENS DE SUPER WEEK

Bekijk alle aanbiedingen

Singles' Day 

Op maandag 11 november 2019 is het Singles' Day. Om deze dag te vieren, kun jij van 9 t/m 11 november 2019 profiteren van:
 

11% extra korting op alles!

 


Wat is Singles' Day? 

Singles' Day is geen Amerikaans fenomeen zoals Black Friday, maar is ontstaan in China. In 1993 is deze dag in het leven geroepen door studenten van de universiteit van Nanking om te vieren dat ze vrijgezel zijn. Er is gekozen voor de datum 11 november, omdat deze datum uit 4 eenen bestaat en daarom symbool staat voor het single zijn. Niet alleen Chinese studenten vieren op deze dag uitbundig hun vrijgezellenbestaan, de feestdag wordt in steeds meer andere landen opgepikt. 

Naast dat Singles' Day een feestdag is, wordt er op deze dag enorm veel online geshopt. Webshops hebben op deze dag extra veel aanbiedingen en bieden producten aan tegen extreem lage prijzen. Sinds 2009 is het een officiële online uitverkoop dag in China.  

Ook in Nederland groeit de bekendheid én populariteit van Singles' Day. Steeds meer Nederlandse webshops bieden op deze dag extra aanbiedingen aan voor hun klanten. Ook JYSK blijft in 2019 niet achter en heeft geweldige Singles' Day aanbiedingen van 9 t/m 11 november 2019. 

Wil je graag meer informatie over Singles' Day?

Lees dan verder op ons blog