Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Verwen jezelf met de beste Singles' Day Deals

Bij JYSK vieren we uiteraard Singles' Day! Van maandag 06.11 -  zondag 12.11.2023 profiteer je van korting tot 60% op heel veel artikelen. 
Misschien heb jij nog niet eerder van Singles' Day gehoord, maar het is echter de grootste online shopping dag ter wereld! Singles' Day is in de jaren 90' ontstaan in China, waar studenten hun vrijgezellenbestaan wilden vieren als reactie op Valentijnsdag. Tegenwoordig draait Singles' Day om het verwennen van jezelf - of je nu vrijgezel bent of niet.

 
 


Wat is Singles' Day?

Singles' Day is geen Amerikaans fenomeen zoals Black Friday, maar is ontstaan in China. In 1993 is deze dag in het leven geroepen door studenten van de universiteit van Nanking om te vieren dat ze vrijgezel zijn. Er is gekozen voor de datum 11 november, omdat deze datum uit 4 eenen bestaat en daarom symbool staat voor het single zijn. Niet alleen Chinese studenten vieren op deze dag uitbundig hun vrijgezellenbestaan, de feestdag wordt in steeds meer andere landen opgepikt. 

Naast dat Singles' Day een feestdag is, wordt er op deze dag enorm veel online geshopt. Webshops hebben op deze dag extra veel aanbiedingen en bieden producten aan tegen extreem lage prijzen. Sinds 2009 is het een officiële online uitverkoop dag in China.  

Ook in Nederland groeit de bekendheid én populariteit van Singles' Day. Steeds meer Nederlandse webshops bieden op deze dag extra aanbiedingen aan voor hun klanten. Ook JYSK blijft in 2023 niet achter en heeft geweldige Singles' Day aanbiedingen van maandag 06.11 -  zondag 12.11.2023

Wil je meer informatie over Singles' Day?

Lees dan verder op ons blog