Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Ophalen in de winkel

Laat jouw online bestelling gratis bezorgen in de JYSK winkel

Geen verzendkosten betalen bij besteding vanaf € 70 en het gehele JYSK assortiment tot je beschikking hebben? Het kan nu! 
JYSK heeft een breed assortiment artikelen dat in meerdere landen verkrijgbaar is, zowel in winkels en in de webshop, als alleen in de webshop. Nu heb jij de mogelijkheid om alle soorten artikelen op JYSK.nl te kopen en gratis in jouw favoriete JYSK winkel te laten bezorgen. 

Hoe werkt het? 

Wanneer je winkelt op JYSK.nl en jouw orderbedrag € 70 of hoger is, kun je jouw bestelling online afrekenen en laten bezorgen in de JYSK winkel bij jou in de buurt. Je kiest in het bestelproces bij welke winkel je jouw bestelling wilt afhalen. De website toont vervolgens welke bezorgdata je kunt kiezen. Je betaalt hierbij geen bezorgkosten. De door jou gekozen winkel zorgt er voor dat je bestelling klaar wordt gezet. Op het moment dat je jouw bestelling op kunt halen, ontvang je van de winkel een e-mail of sms-bericht. Je hebt 7 dagen om jouw bestelling af te halen. Bij het afhalen is het noodzakelijk dat je een geldig legitimatiebewijs laat zien. Het is niet mogelijk iemand anders jouw bestelling te laten afhalen.

Klik hier voor een overzicht van alle JYSK winkels in Nederland.