Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Kom op vrijdag 25 juni naar de feestelijke opening van JYSK Assen! Je profiteert van geweldige heropeningsaanbiedingen met korting tot 70%. Bekijk de folder.

Uiteraard hanteren wij alle corona maatregelen in onze vernieuwde winkel. We verzoeken je om 1,5 meter afstand te houden, een mondkapje te dragen en zoveel mogelijk alleen te komen winkelen.

Winactie

Doe mee aan onze winactie en maak kans op een JYSK cadeaukaart t.w.v. € 50! Geef in onderstaand formulier aan wat jouw favoriete artikel is uit de openingsfolder en wie weet win jij een cadeaukaart!

Je kunt meedoen t/m zondag 27 juni. De winnaars worden op maandag 28 juni getrokken en per e-mail benaderd. Let op: het kan voorkomen dat onze mail in de spam-box terecht komt, check deze dus goed. De namen van de winnaars worden op 28 juni op deze pagina gepubliceerd. 

Opening Assen

Win een JYSK-cadeaukaart t.w.v. € 50! 

Vul het onderstaande formulier in en maak kans op één van de vijf cadeaukaarten. 

Nieuwsbrief

Ja, ik meld mij aan voor de JYSK e-mail nieuwsbrief en ontvang graag inspiratie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwsberichten en informatie over de lopende campagnes binnen JYSK. Ik accepteer hierbij dan ook de voorwaarden behorende bij aanmelding voor de JYSK e-mail nieuwsbrief. Deze goedkeuring kan ieder moment worden ingetrokken. Wij verwerken de hierboven genoemde persoonlijke informatie voor het verzenden van de nieuwsbrief. Lees hier meer over in ons privacy beleid.

Bekijk de folder