Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Creëer magie met winter buitenverlichting

Creëer magie met winter buitenverlichting

Misschien is het nog nooit in je opgekomen, maar je kunt in de winterperiode ook een feest geven waarbij je de tuin of het balkon versierd met lichtjes. Buitenverlichting is echt niet alleen geschikt voor feestjes in de zomer. Stel je voor dat je wordt verwelkomd bij een winterfeest met twinkelende lichtjes in de tuin of op het balkon en dansende vlammen vanuit een vuurkorf. In het donkere seizoen creëren lampjes een magische setting voor een wonderlijke winternacht! 


Vooral als de avonden steeds donkerder worden, kan buitenverlichting zorgen voor wat vrolijkheid. Veel mensen hebben toch een hekel aan het feit dat het zo lang donker is tijdens de winterperiode. Verlichting zorgt dan letterlijk voor licht in de duisternis. Ook brengt het gezelligheid en sfeer met zich mee, waar we tijdens de donkere maanden extra behoefte aan hebben. 


Creëer een bijzonder tuinfeest in de winter

Nodig vrienden en familie uit voor een bijzondere avond. Zeg je gasten dat ze een dikke, warme trui mee moeten nemen. 

Zorg ervoor dat er warme plaids klaarliggen en regel een vuurkorf of heater, zodat je gasten warm blijven. Warme dranken, zoals glühwein en chocolademelk, kunnen natuurlijk niet ontbreken op een winter tuinfeest. Versier je terras, tuin of balkon met mooie, sfeervolle lichtsnoeren en lantaarns. Tijdens de kerstperiode kun je ook kleine elven toevoegen voor een extra magisch, winters kerstgevoel. 

Lees hier veiligheid tips voor jouw kerstverlichting.


Maak het binnenshuis ook gezellig, zodat je gasten tijdens het winterfeest ook binnen kunnen zitten wanneer ze dat willen. Steek kaarsen aan en zorg voor gezellige sfeerverlichting. Een lichtsnoer in een vaas, pot of in een lantaarn is simpel, maar toch erg sfeervol.


Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Kies voor een kunstboom waar al lampjes in zitten. Dat scheelt je een hoop gedoe met het plaatsen van de lampjes. Of ga voor een lampjesboom, zoals EILAT

Kies voor een verlichte boom die bij je past. Zo zijn er kunstbomen die duidelijk nep zijn, maar je hebt ook varianten die bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

 

Ontdek meer

Gids: Keuze van een spiegel

Veiligheidstips voor buitenverlichting met kerst

Kom in de kerststemming met de nieuwe Nordic Mood collection

9 tips om energie te besparen deze winter

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.