Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Manden van zeegras, wicker en hout met een foto van Susanne Bank

3 favoriete opbergmanden van onze inkoper

Datum:

Categorie: Opbergen, Inspiratie

Tags: opbergen, Manden

Met een goede opbergdoos of -mand kun je jouw huis er opgeruimd en netjes uit laten zien. Of je nou plek nodig hebt om je plaids, breiwerk, tijdschriften of speelgoed van de kinderen in op te bergen, een decoratieve opbergmand of - doos kan je helpen. In dit blog laten we graag onze favorieten uit het nieuwe assortiment zien! 

We hebben onze Homeware inkoper, Susanne Bank, gevraagd naar haar favoriete opbergmanden in het nieuwe assortiment. "Ik vond het lastig om te kiezen, maar ik ben erin geslaagd om drie verschillende opbergmanden te kiezen die elk hun eigen voordelen hebben en tegelijkertijd zowel praktisch als decoratief zijn," zegt Susanne.

Mand AGNE van zeegras

"Mand AGNE heeft precies het juiste formaat voor verschillende doeleinden," zegt Susanne. "Je kunt hem gebruiken op de boekenplank voor kaarsen, op het bureau voor notitieboekjes, in de kast voor sjaals - of wat je maar wilt. De look is perfect voor iemand die het eenvoudige leven viert. Het is zowel functioneel als mooi," zegt Susanne. AGNE is gemaakt van zeegras en heeft praktische handgrepen. Hij is 23 cm breed, 32 cm lang en 16 cm hoog.

Vierkante mand van zeegras, ronde manden en zwarte manden

Mand CHRISTER van zeegras

"Dit is een super leuke ronde mand! Alleen als ik er al naar kijk zorgt het bij mij voor een vrolijk gevoel," zegt Susanne. "De natuurlijke kleuren en het geometrische patroon contrasteren op een interessante manier met elkaar en ik vind dat het echt tot de verbeelding spreekt."

Mand CHRISTER is gemaakt van zeegras en dankzij de praktische handgrepen is hij gemakkelijk te verplaatsen.

Ronde mand op een vloer in een slaapkamer

Mand ALBIN van hout

"Papiermand, speelgoedmand, opbergmand voor cadeaupapier, een kleed of kattenspeeltjes... mand ALBIN is heel veelzijdig", zegt Susanne. "De eenvoudige, stijlvolle uitstraling past in elke kamer, kantoor of hal en je kunt hem gemakkelijk verplaatsen met de handgrepen."

 Mand ALBIN is gemaakt van hout, is 30 cm hoog en heeft een diameter van 23 cm.

Houten mand op een vloer met een zwart wandrek en een kastje


Je vindt de nieuwe manden vanaf 19 januari in ons assortiment. 

Bekijk alle opbergmanden

Bekijk ook onze favoriete dekbedovertrekken