Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

MAAK JOUW HUIS KLAAR VOOR KERST. BEKIJK DE MOOISTE KERSTDECORATIE OP JYSK.NL


Bestel op tijd en laat jouw bestelling voor kerst thuisbezorgen.

Meer informatie

Op woensdag 9 december 2020 is de feestelijke heropening van JYSK in Rotterdam! Je profiteert van geweldige heropeningsaanbiedingen met korting tot 70%. Bekijk de folder.

Uiteraard hanteren wij alle corona maatregelen in onze vernieuwde winkel. We verzoeken je om 1,5 meter afstand te houden, een mondkapje te dragen en zoveel mogelijk alleen te komen winkelen. 

Winactie

Doe mee aan onze winactie en maak kans op een JYSK cadeaukaart t.w.v. € 50! Geef in onderstaand formulier aan wat jouw favoriete artikel is uit de heropeningsfolder en wie weet win jij een cadeaukaart!

De winnaars worden op maandag 14 december getrokken en worden per e-mail benaderd. Let op: het kan voorkomen dat onze mail in de spam-box terecht komt, check deze dus goed. De namen van de winnaars worden na 14 december op deze pagina gepubliceerd. 

Heropening Rotterdam

Maak kans op een JYSK cadeaukaart t.w.v. € 50!

Nieuwsbrief

Ja, ik meld mij aan voor de JYSK e-mail nieuwsbrief en ontvang graag inspiratie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwsberichten en informatie over de lopende campagnes binnen JYSK. Ik accepteer hierbij dan ook de voorwaarden behorende bij aanmelding voor de JYSK e-mail nieuwsbrief. Deze goedkeuring kan ieder moment worden ingetrokken. Wij verwerken de hierboven genoemde persoonlijke informatie voor het verzenden van de nieuwsbrief. Lees hier meer over in ons privacy beleid.