Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Tot 80% korting in de JYSK-winkels

Tot 80% korting in de JYSK-winkel

Sinds woensdag 10 februari is het mogelijk om jouw Click & Collect-reservering af te halen in jouw favoriete JYSK-winkel. Vanaf woensdag 3 maart is het ook mogelijk om een winkelbezoek te plannen. Bel dus nu met de JYSK-winkel bij jou in de buurt en maak vast een afspraak.

Wanneer je een Click & Collect-reservering via JYSK.nl maakt, ontvang je een bevestiging per e-mail. Vanaf 4 uur na het moment van reserveren, heb je de gelegenheid om jouw reservering in de door jouw gekozen JYSK-winkel af te halen. De winkel neemt contact met jou op voor het maken een afhaal afspraak. 

Profiteer van kortingen die oplopen tot 80% op onze showmodellen en uitlopende artikelen. De meeste winkelvoorraad kun je bekijken op JYSK.nl en direct reserveren met Click & Collect. Echter zijn er ook artikelen die niet op de website zichtbaar zijn, maar wel te koop zijn in de JYSK-winkel. Je kunt altijd telefonisch contact opnemen met jouw lokale JYSK-winkel bij vragen over het assortiment, de voorraad en voor het maken van een reservering.