Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Kunstbomen voor kerst

Vier kerst met een kunstboom

Datum:

Categorie: Kerst

Misschien wordt deze vraag elk jaar wel aan je gesteld: heb je een echte of kunstkerstboom? Uiteraard is het een persoonlijke keuze of je voor echt of kunst gaat. Maar er zitten zeker een hoop voordelen aan een kunstkerstboom! In dit blog laten wij zien dat je met mooie kunstplanten of kunstkerstbomen je huis in een mum van tijd omtovert tot een waar kerstparadijs. 


BIjna al onze kunstbomen hebben ingebouwde LED lichtjes. Hierdoor geven ze extra sfeer aan jouw interieur. Hang bijvoorbeeld krans FENRIS in een donker hoekje in je huis. Of ga voor krans FENJA met LED verlichting. 

 

Je kunt kunstkerstbomen of een kunstkrans natuurlijk ook buiten neerzetten of ophangen. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over bladeren of naalden zie uitvallen.


De voordelen van een kunstkerstboom

Een kunstkerstboom kan geweldig staan in je woonkamer én heeft veel voordelen:

1. Een kunstkerstboom verliest geen naalden

De naalden blijven precies waar ze horen te zitten. In tegenstelling tot echte kerstbomen, kun je een kunstboom eind november of begin december opzetten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de boom die uitdroogt of de naalden die uitvallen.

2. Een kunstkerstboom is goedkoop

Als je eenmaal een kunstkerstboom hebt aangeschaft, hoef je niet meer elk jaar een nieuwe boom te kopen. Een kunstkerstboom kan namelijk jaren mee! Uiteindelijk is dit dus een goedkopere keuze dan elk jaar een echte boom kopen. 

3. Een kunstkerstboom ziet er goed uit

Als je naar een kerstbomenwinkel gaat om een echte boom uit te kiezen, is het vinden van de perfecte kerstboom best lastig. De ene boom is scheef en bij de andere is de bovenste tak in tweeën gesplitst. De takken kunnen te dicht bij elkaar zitten of juist te ver van elkaar. Bij een kunstkerstboom hoef je je hier geen zorgen over te maken. De takken zijn gelijk verdeeld, waardoor je ruimte hebt voor kerstballen en lampjes. Vind je het uiterlijk van een echte boom juist mooier? Tegenwoordig zijn er ook steeds meer kunstbomen verkrijgbaar die er heel echt uit zien. 


Wat heeft jouw voorkeur, een echte of kunstkerstboom? Laat het ons weten in de reacties! Fijne kerst! 

Displaying 0 - 0 of 0