Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Vier het voorjaar met nieuwe accessoires!

Datum:

Categorie: Inspiratie, Woonkamer

Tags: Lente, Voorjaar, Accessoires

De lente is officieel begonnen en we hebben al mogen genieten van een paar mooie dagen met zon! Ondanks dat de zon nog niet iedere dag uitbundig schijnt, heb jij misschien al wel last van lente kriebels. Hoe fijn is het namelijk om in het voorjaar je inrichting eens onder de loep te nemen en nieuwe accessoires en meubels aan te schaffen. Wellicht hoef je niet eens alles nieuw te kopen, maar kan het verplaatsen van meubels en decoreren met nieuwe accessoires een heel andere “look en feel” geven.

Dit voorjaar zijn er een aantal trends gespot die je kunt toepassen in jouw interieur. Wat je tegenwoordig vaak ziet is dan men kiest voor een neutrale basis, met natuurlijke kleuren. Een grijze bank, witte meubels, een natuurlijke en rustige kleur op de muur, maar wel gecombineerd met uitbundige accessoires. Met neutrale kleuren in de basis, kun je nog eens wisselen met accessoires en andere kleuren en stijlen uitproberen.

Welke stijl past het beste bij jou? 

Romantische, zachte tinten

Ben jij een romanticus in hart en nieren en houd je van zachte stoffen en kleuren? Dan zijn deze accessoires net wat voor jou. Het plaid drapeer je over je chaise longue bank, maar kan ook prima gebruikt worden om lekker onder te liggen als het ’s avonds koeler wordt. Zit het even tegen en kan jij wel een knuffel gebruiken? Het zachte MYGGBLOM kussen geeft je troost!

Romantisch, zachte tinten

Zwart-wit en strak

Kan jij geen genoeg krijgen van de zwart-wit trend? Dan passen deze accessoires prima in jouw interieur. De SONDRE kandelaar is zeer populair en verkrijgbaar voor een zacht prijsje. De BERINGSLO lantaarn kun je zowel in huis als buiten gebruiken. Zodra de lange, zwoele zomeravonden voor de deur staan kan deze mooi mee naar buiten!

Zwart-wit en strak

Fris en grafisch

Het zal je zeker niet ontgaan zijn, de grafische printjes op kussens, plaids, dekbedovertrekset en ga zo maar door. We love it! Ook bij JYSK vind je een ruim aanbod van accessoires en artikelen met vrolijke en strakke, grafische printjes. Met de frisse kleurtjes en het lichte grijs passen deze accessoires ook helemaal bij een Scandinavische inrichting. Wil je jouw interieur niet te strak inrichten? Voeg dan een andere accessoire met wat rondere vormen toe, zoals de KORNSPURV solarlamp. Deze past prima bij de KRATTFIOL accessoires vanwege de kleurstelling. Het voordeel van deze solarlamp is dat hij zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Er zit een solarlampje in die, de naam zegt het al, werkt op zonne-energie. Mocht je er toch liever een kaarsje in willen zetten, dan is dit ook mogelijk. Je kunt het zonnepaneel namelijk verwijderen.

Fris en grafisch 

Veel decoreer plezier!